Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
31. ledna 2024 12:10
Čas čtení 0:36
Magdalena Trajerová

Fanoušci studia Ghibli si přijdou na své. Na Netflix putuje film jeho bývalých tvůrců ze studia Ponoc

Fanoušci studia Ghibli si přijdou na své. Na Netflix putuje film jeho bývalých tvůrců ze studia Ponoc
Zdroj: Ponoc
FILMY A SERIÁLY FILM NETFLIX NETFLIX FILMY
Uložit Uložené

Milovníci filmů japonského studia Ponoc si přijdou na své. Netflix se studiem uzavřel exkluzivní smlouvu. Diváci se v následujících měsících mohou těšit třeba na film The Imaginary.

Imaginárního chlapce Rudgera nemůže vidět nikdo jiný než jeho stvořitelka Amanda. Společně spolu žijí v Amandině živé fantazii do chvíle, než se na prahu jejího domu objeví pan Bunting – lovec imaginárních lidí. Rudger navíc čelí i dalšímu nebezpečí. Co se stane, jestli na něj Amanda zapomene?

Doporučeno
Na Netflix míří jeden z nejoblíbenějších seriálů, doteď ho měla konkurence Na Netflix míří jeden z nejoblíbenějších seriálů, doteď ho měla konkurence 29. ledna 2024 13:10

Snímek o imaginárním příteli, který bojuje o přežití, vyšel v japonských kinech v prosinci minulého roku. Je natočen na motivy stejnojmenného románu A. F. Harrolda. Režie se ujal Jošijuki Momose, který rovněž stál u zrodu kultovních japonských filmů, jako jsou Cesta do fantazie či Princezna Mononoke z dílny Ghibli. Výjimečná je ručně kreslená animace doplněná ojedinělou metodou světla a stínu.

Studio Ponoc založil bývalý producent studia Ghibli Jošiaki Nišimura v roce 2015. Název vychází z chorvatského slova „ponoć“, které označuje půlnoc či začátek nového dne. Odráží Nišimurův cíl nového začátku pro globálně uznávané japonské animace, jejichž sledování si užijí nejen děti, ale i jejich rodiče.

Domů
Sdílet
Diskuse