Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
6. února 2024 10:48
Čas čtení 0:51
Anna-Marie Hanzlíková

Jak se daří Gypsy Rose Blanchard po propuštění z vězení? Dozvíš se to brzy v připravovaném dokumentu

Jak se daří Gypsy Rose Blanchard po propuštění z vězení? Dozvíš se to brzy v připravovaném dokumentu
Zdroj: Profimedia.cz
OSOBNOSTI KRIMI SERIÁLY
Uložit Uložené

Gypsy Rose Blanchard po osmi letech definitivně opustila vězení. Jak se jí daří? To se už brzy můžeš dozvědět v chystané dokumentární sérii. Vyjít by měla ještě letos.

Gypsy Rose strávila za mřížemi osm let. Nechala totiž zavraždit svou matku Dee Dee Blanchard, která ji roky týrala. Své dceři dávala léky, které nepotřebovala. Gypsy Rose skončila na vozíku a podstoupila zbytečné operace. V roce 2015 svou matku nechala zavraždit mužem, kterého vyhledala na internetu. Více o celém příběhu se dočteš v našem článku tady.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Lifetime TV (@lifetimetv)

Osud Gypsy Rose se už jednou na plátnech objevil. Stal se námětem seriálu Odhalení z produkce Hulu. Gypsy Rose je po svém propuštění hodně vidět. Stala se aktivistkou pro oběti lidí s faktitivní poruchou u jiné osoby (dříve též nazývaná Münchhausenův syndrom v zastoupení). Vystupuje v médiích a je aktivní na Instagramu.

Nový seriál z produkce Category 6 Media by měl vyprávět o jejím každodenním životě po prosincovém propuštění z vězení. Tvůrci slibují, že by měl vyjít už letos.

Doporučeno
Svou dceru upoutala na vozík a tvrdila, že má rakovinu. Zaplatila za to životem. Příběh malé Gypsy dodnes budí hrůzu Svou dceru upoutala na vozík a tvrdila, že má rakovinu. Zaplatila za to životem. Příběh malé Gypsy dodnes budí hrůzu 3. prosince 2023 17:00

Dokument také zachytí její vztah s manželem Ryanem Andersonem. Gypsyino propuštění mimo jiné znamenalo, že spolu konečně můžou bydlet. Poznali se, když jí Ryan začal ještě do vězení psát, vztah pak udržovali přes zprávy a videohovory. „Vyrostla jsem s mámou, nikdy jsem s mužem nežila, dokonce jsme ani nebydlely s tátou. Vůbec nevím, jaké to je, žít s mužem,“ vyjádřila své obavy Gypsy Rose pro People. Dodala ale, že se moc těší.

Domů
Sdílet
Diskuse