Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
13. února 2024 16:10
Čas čtení 0:32
Anna-Marie Hanzlíková

AC/DC zveřejnili zastávky evropského turné, Česko má smůlu. Poradíme ti, kam na ně nejblíž

AC/DC zveřejnili zastávky evropského turné, Česko má smůlu. Poradíme ti, kam na ně nejblíž
Zdroj: Flickr/t.klick/volně k užití
HUDBA HUDBA KONCERTY
Uložit Uložené

Australští AC/DC letos vyrazí na evropské turné nazvané Power Up. Ve kterých městech se můžeš těšit na koncert?

Praha na seznamu bohužel chybí. Zoufat ale nemusíš. Rockové legendy vystoupí snad ve všech blízkých velkých městech. Pokud bydlíš u německých hranic, oceníš hned dva koncerty, a to 9. a 12. června v Mnichově, případně 27. července v Norimberku. Lidé v severních Čechách zase ocení 16. červen v Drážďanech.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený AC/DC (@acdc)


Z Moravy to budeš mít nejblíž do Vídně, kde kapela zahraje také hned dvakrát, 23. a 26. června. Neostrouhají ani na Slovensku, bratislavský koncert je v plánu na 21. červenec. Kompletní seznam zastávek najdeš tady. Podle musicserver.cz je ale možné, že kapela ještě koncerty přidá.

Doporučeno
Známe soutěžící Survivoru 2024. O titul a miliony se poperou Ornella, Mikýř i Rachel z Love Islandu Známe soutěžící Survivoru 2024. O titul a miliony se poperou Ornella, Mikýř i Rachel z Love Islandu 13. února 2024 8:09

AC/DC se na turné vydávají po osmi letech. V roce 2016 navíc kvůli zdravotním potížím Briana Johnsona zaskakoval za mikrofonem Axel Rose z Guns N’ Roses. Turné k desce Power Up zdržela také koronavirová pandemie.

Domů
Sdílet
Diskuse