Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
22. února 2024 18:45
Čas čtení 0:44
Anna-Marie Hanzlíková

Nová píseň Linkin Park? Pusť si exkluzivní teaser na skladbu s původním hlasem Chestera Benningtona

Nová píseň Linkin Park? Pusť si exkluzivní teaser na skladbu s původním hlasem Chestera Benningtona
Zdroj: Getty Images/Ethan Miller
HUDBA HUDBA LINKIN PARK
Uložit Uložené

Frontman skupiny Linkin Park Chester Bennington odešel před téměř sedmi lety. Nechal po sobě nevydaný kousek Friendly Fire, který kapela brzy vydá.

Linkin Park zveřejnili půlminutovou ukázku nové skladby. Poslední deska One More Light vyšla dva měsíce před smrtí zpěváka, právě nedodělané demo skladby Friendly Fire ale zůstalo ležet v šuplíku. Tedy až do teď. 

Doporučeno
Toto jsou tři jednoduché zásady pro šťastný život. Finský psycholog vysvětluje, co je klíčové Toto jsou tři jednoduché zásady pro šťastný život. Finský psycholog vysvětluje, co je klíčové 20. února 2024 8:35

Sousloví „friendly fire“ znamená to samé jako české „střelba do vlastních řad“. Uveřejněný teaser má třicet sekund, není z něj ale jasné, kdy singl vyjde. Je ale jasné, že to pro fanoušky bude velmi dojemné, protože v nahrávce uslyší hlas zesnulého frontmana.

Linkin Park je kapela, která se svým hudebním rukopisem zapsala do historie. Proslavila se hned svým debutovým albem Hybrid Theory, po celém světě se prodalo více než 29 milionů kusů. Její poslední studiové album se jmenuje One More Light, vyšlo v roce 2017 a představuje odklon od její tradiční hudby, album totiž výrazně inklinuje k popu. V tomhle článku si můžeš o kapele přečíst pár zajímavostí. 

Doporučeno
Používáš tyhle věty? Podle psycholožky nejčastěji ničí partnerský vztah Používáš tyhle věty? Podle psycholožky nejčastěji ničí partnerský vztah 21. února 2024 12:35

Legendární zpěvák Chester Bennington odehrál poslední koncert společně s Linkin Park 6. července 2017. O 14 dní později, 20. července 2017, spáchal sebevraždu oběšením ve své rezidenci v Palos Verdes Estates v Kalifornii.

Domů
Sdílet
Diskuse