Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej REFRESHER+ jen za 25 Kč
8. března 2024 15:30
Čas čtení 0:43
Anna-Marie Hanzlíková

Bývalý James Bond má jasno. Kdo by měl být dalším agentem 007?

Bývalý James Bond má jasno. Kdo by měl být dalším agentem 007?
Zdroj: United Artists
FILMY A SERIÁLY JAMES BOND
Uložit Uložené

Pierce Brosnan, který se proslavil jako James Bond rovnou ve čtyřech filmech v letech 1995 až 2002, promluvil o tom, kdo by se mu líbil jako nový agent 007.

Nezmínil nikoho jiného než hvězdu dnešních dní Cilliana Murpyho. Ten loni zazářil jako Oppenheimer. Drby, že by to měl být právě on, kdo by si zahrál v příští bondovce, se Hollywoodem šíří už déle. Spekulace teď podpořil právě i legendární Pierce Brosnan, kterému by se Murphy jako Bond líbil, což řekl v rozhovoru pro BBC.

„Cillian by se skvěle zhostil role Jamese Bonda v tajné službě Jeho Veličenstva,“ řekl Brosnan ve zmíněném rozhovoru.

Anketa:
Líbil by se ti Cillian Murphy jako James Bond?
Rozhodně, jsem pro!
Mám jiného favorita, ale třeba by Murphy překvapil.
To vůbec.
Rozhodně, jsem pro!
40 %
692 Hlasů
Mám jiného favorita, ale třeba by Murphy překvapil.
31 %
534 Hlasů
To vůbec.
29 %
494 Hlasů

Irský herec se dříve objevil ve filmech 8 dní poté, temné komedii Intermission, thrilleru Noční let, válečném dramatu Zvedá se vítr a sci-fi thrilleru Sunshine. Za loňský hit Oppenheimer získal nominaci na Oscara. Zda ji promění, se dozvíš už v neděli. Je ale horkým favoritem, vyhrál totiž už Zlatý glóbus i Filmovou cenu Britské akademie.

@officialspin1038 Cillian for Gold ☘️🎬 SPIN caught up with Oscar nominee, #CillianMurphy, at the Oscar Wilde Party in LA just nights ahead of of the 96th Academy Awards! For all the latest Hollywood and Oscars news keep SPIN loud and follow us for more! #Irish #Oscars #Hollywood #CillianMurphy #OscarWildeParty #LA ♬ original sound - SPIN 1038
Domů
Sdílet
Diskuse