Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
19. března 2024 14:20
Čas čtení 0:32
Anna-Marie Hanzlíková

Nově oznámená hvězda na Beats for Love? Do Ostravy přijede slavný DJ

Nově oznámená hvězda na Beats for Love? Do Ostravy přijede slavný DJ
Zdroj: Beats for Love
HUDBA BEATS FOR LOVE FESTIVALY
Uložit Uložené

S kým se v červenci potká v Ostravě David Guetta? Přijede legendární Eric Prydz!

Organizátoři a organizátorky festivalu Beats for Love oznámili nová jména. Na festival, který se koná 3. až 6. července ve vítkovickém industriálním areálu, přijede DJ Eric Prydz.

Sedmačtyřicetiletého Švéda můžeš znát i pod pseudonymy Pryda či Cirez D. Stojí za hity jako Call on Me, Pjanoo nebo Proper Education, za který získal i nominaci na Grammy.

„Už jen ze smluvních podmínek naší spolupráce vyplývá, že jeho show bude doopravdy nezapomenutelná! Jednání a snahy o něj probíhaly roky a konečně nám to vyšlo,“ říká ředitel festivalu Kamil Rudolf o Prydzovi, který v Česku vystoupí vůbec poprvé, a to rovnou na desátém výročí festivalu.

Mezi další oznámená jména patří Josh Butler, Hannah Wants, Low Steppa, Jenn Getz & Alfie, Raffa FL, Anden, Enamour, Estiva, Hypaton, M.O.S., Magnificence nebo Ferry Corsten. Všechny vystupující si můžeš projít na stránkách festivalu.

Domů
Sdílet
Diskuse