Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
24. března 2024 12:11
Čas čtení 0:33
Radka Klučárová

Nový Beetlejuice má první trailer. Kultovní hororová komedie Tima Burtona se po 36 letech dočká pokračování

Nový Beetlejuice má první trailer. Kultovní hororová komedie Tima Burtona se po 36 letech dočká pokračování
Zdroj: Warner Bros.
FILMY A SERIÁLY FILM FILMY 2024 NOVÉ FILMY
Uložit Uložené

Beetlejuice je zpět! Po nečekané rodinné tragédii se tři generace rodiny Deetzových vracejí domů do Winter River.

Hororová komedie Tima Burtona Beetlejuice se po 36 letech konečně dočká pokračování. Společnost Warner Bros. zveřejnila trailer a oznámila datum premiéry, která je naplánována na září 2024.

Druhého dílu se diváci dočkají po mnoha letech spekulací. Tvůrci ho fanouškům slíbili už v roce 2011. Přesto byly přípravy filmu několikrát odloženy.

Hlavní roli ztvární Michael Keaton. Ve filmu se objeví také herečky Winona Ryder a Catherine O'Hara jako Lydia a Delia Deetzovy. Diváci se ve filmu mohou těšit také na Monicu Bellucci a Willema Dafoea.

„Život Lydie, kterou stále pronásleduje Beetlejuice, se obrátí vzhůru nohama, když její vzpurná dospívající dcera Astrid objeví na půdě tajemný model města a omylem se otevře portál do posmrtného života. V obou sférách vznikají problémy a je jen otázkou času, kdy někdo třikrát vysloví Beetlejuicovo jméno a zlovolný démon se vrátí, aby rozpoutal vytoužený chaos,“ uvádějí tvůrci.

Domů
Sdílet
Diskuse