Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej REFRESHER+ jen za 25 Kč
4. dubna 2024 10:40
Čas čtení 0:55
Anna-Marie Hanzlíková

Zbožňuješ Harryho Stylese? Našli jsme ti ideální práci

Zbožňuješ Harryho Stylese? Našli jsme ti ideální práci
Zdroj: Getty Images/Handout/Helene Marie Pambrun
HUDBA CELEBRITY HARRY STYLES VELKÁ BRITÁNIE
Uložit Uložené

Rodná vesnice slavného zpěváka Holmes Chapel shání průvodce*průvodkyně, kteří by prováděli po zajímavých místech spjatých s Harryho dospíváním.

Malé městečko Holmes Chapel na severozápadě Anglie by ještě před pár lety pravděpodobně moc turistů*turistek cíleně navštívit nenapadlo. 

Doporučeno
Jak to vypadá v netradičním domě Tomia Okamury? Prozradil to přímo architekt Jak to vypadá v netradičním domě Tomia Okamury? Prozradil to přímo architekt 3. dubna 2024 17:17

Za poslední rok sem ale přijelo na pět tisíc turistů a turistek a čtyři televizní štáby. Důvod? Slavný rodák Harry Styles. Nadšené fanoušky*fanynky často neodradilo ani bahno, déšť a vítr.

Město se přílivu zájemců*zájemkyň rozhodlo využít. „Místní podniky se chopily příležitosti, aby těmto návštěvníkům vyšly vstříc, a na různých místech ve vesnici se objevily odkazy na Harryho. Je však načase, abychom naši nabídku pozvedli a zajistili návštěvníkům skutečně nezapomenutelný zážitek ve vesnici, kterou hrdě nazýváme svou vlastní,“ řekl předseda tamní komunitní organizace Holmes Chapel Partnership Peter Whiers magazínu Rolling Stone, který na zajímavost upozornil.

Právě Whiers a jeho tým totiž organizují speciální procházky s průvodcem*průvodkyní, které tě provedou po místech spjatých s Harrym Stylesem. Nyní hledají nové zájemce a zájemkyně, kteří by po městečku prováděli.

Doporučeno
Známe vítěze letošního ročníku soutěže o nejlepší české pivo Známe vítěze letošního ročníku soutěže o nejlepší české pivo 3. dubna 2024 14:10

Požadavky jsou věk 16+, výborné komunikační dovednosti, upřímný zájem o historii městečka Holmes Chapel a jeho propojení s Harryho minulostí. Mezi tvé vlastnosti by měla také patřit organizovanost, přesnost a trpělivost. Musíš být k dispozici pro sobotní dopolední prohlídky od června a dále pro prohlídky ve všední dny v červenci, srpnu a září 2024.

Tak co, zní ti to jako dream job? Přihlásit se můžeš na této adrese, a to do 15. dubna.

Domů
Sdílet
Diskuse