Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
8. května 2024 11:01
Čas čtení 0:38
Ella Petrová

Známe prvních deset finalistů Eurovize. Český talent semifinále teprve čeká

Známe prvních deset finalistů Eurovize. Český talent semifinále teprve čeká
Zdroj: TASR/AP Photo/Martin Meissner
HUDBA EUROVIZE
Uložit Uložené

Do finále se probojoval i účinkující z Finska, který předvedl nejen svůj krásný hlas, ale ukázal i své pozadí.

Hudební soutěž Eurovision Song Contest vypukla včera 7. května a z prvního semifinále postoupilo deset účinkujících. Naše zástupkyně zpěvačka Aiko vystoupí se svou písní Pedestal až ve čtvrtečním semifinále. 

Doporučeno
Začíná Eurovize 2024, Česko bude reprezentovat zpěvačka Aiko Začíná Eurovize 2024, Česko bude reprezentovat zpěvačka Aiko 7. května 2024 13:40

Do prvního semifinále šlo 15 zemí, z nichž se do finále probojovalo deset zpěváků a zpěvaček z Chorvatska, Portugalska, Irska, Ukrajiny, Finska, Kypru, Litvy, Srbska, Lucemburska a Slovinska.
 
Velice kontroverzní postavou je účinkující z Finska Windows95man, který se dostal do finále, jeho vystoupení bylo však lehce zarážející. Publiku totiž ukázal svůj holý zadek. Přesto diváky a divačky nadchnul.


To, jak dopadne reprezentantka Česka, je zatím ve hvězdách. Bookmakeři však odhadují, že se moc daleko nedostane. Uvidíme, a jak se říká, naděje umírá poslední.
 
Eurovize je teď všude kolem nás, jelikož právě včera agentura Fource Entertainment oznámila, že do Prahy přijede loňská vítězka Loreen. Vystoupí v klubu Roxy 27. února příštího roku. Zpěvačka marockého původu, která vyrůstala ve Švédsku, se stala vítězkou Eurovize hned dvakrát, poprvé v roce 2012 a podruhé loni.

 

Domů
Sdílet
Diskuse