Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
6. června 2024 v 9:51
Čas čtení 0:41
Radoslava Juračková

VIDEO: Kultovní Vetřelec se vrací. Kdy bude mít premiéru a jak vypadá trailer, ze kterého mrazí?

VIDEO: Kultovní Vetřelec se vrací. Kdy bude mít premiéru a jak vypadá trailer, ze kterého mrazí?
Zdroj: 20th Century Studios
FILMY A SERIÁLY FILM NOVÉ FILMY
Uložit Uložené

Fanoušci a fanynky sci-fi a hororů se letos mohou těšit na nový film s názvem Alien: Romulus.

Kultovní film Vetřelec ze 70. let dostane nové pokračování. Na začátku letošního roku produkce krátkým teaserem naznačila, že se něco chystá. V úterý se objevil oficiální trailer k novému pokračování s názvem Alien: Romulus.

Doporučeno
Deadpool & Wolverine zklamal fanoušky ještě před premiérou. Ve filmu se neobjeví důležitá postava Deadpool & Wolverine zklamal fanoušky ještě před premiérou. Ve filmu se neobjeví důležitá postava 4. června 2024 v 13:31

Pod filmem je podepsaný režisér Fede Alvarez, který má na kontě řadu známých filmů, například Lesní duch nebo Smrt ve tmě.

Trailer na nového Vetřelce je strašidelný a naznačuje, že se děj bude odehrávat ve vesmíru. „Ve vesmíru tě nikdo neslyší křičet,“ zní ikonická hláška, která padne i v ukázce. Zároveň je díky traileru zřejmé, že novinka bude mít premiéru už tohle léto.

První reakce na trailer jsou pozitivní. „Trailer buduje atmosféru zprvu především evokací stísněné hrozby, přesně jak si ji pamatujeme z jedničky. Přesto je jasné, že žádný Vetřelec nemůže být už nikdy tak moc minimalistický jako originál, na to jsme se slavným monstrem strávili již moc času a víme o něm příliš. Přesto bude jedině dobře, pokud si dají tvůrci trochu záležet na tom, aby před vypuknutím akce vybudovali i správnou náladu,“ píše Martin Svoboda na webu Kinobox.

Domů
Sdílet
Diskuse