Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
4. června 2024 v 13:31
Čas čtení 1:00
Veronika Ábelová

Deadpool & Wolverine zklamal fanoušky ještě před premiérou. Ve filmu se neobjeví důležitá postava

Deadpool & Wolverine zklamal fanoušky ještě před premiérou. Ve filmu se neobjeví důležitá postava
Zdroj: Marvel Studios
FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Herečka Dafne Keen je známá jako Laura z filmu Logan, komiksoví fanoušci ji ale budou znát spíš jako X-23. Tato postava se však v novém filmu podle hereččiných slov neobjeví.

V jednom z nejočekávanějších filmů letošního roku Deadpool & Wolverine pochopitelně dojde k odkazování na Logana, tedy poslední snímek s Wolverinem s tváří Hugha Jackmana, což mnozí považovali za ideální čas k tomu, aby Marvel vytáhl zpět do akce také populární postavu X-23 s tváří ještě populárnější Dafne Keen. Herečka teď ale v rozhovoru pro On Demand Entertainment fanoušky nepotěšila a uvedla, že se v novém filmu neobjeví.

 

„Je to smutné. Miluji Hugha Jackmana a Ryan Reynolds je legenda. Bylo by úžasné být toho součástí,“ řekla Keen. Dále uvedla, proč ji v novém filmu diváci neuvidí. „Nebudou si chtít příliš zahrávat s Loganovou časovou osou,“ zkonstatovala své zdůvodnění. Přitom právě fakt, že snímek bude do velké míry pracovat s multivesmírem, by něco takového jako alespoň krátké zapojení Dafne v roli X-23 umožňoval. Ostatně podle spekulací různých filmových insiderů bude Deadpool & Wolverine doslova plný takových cameo roliček.

Doporučeno
PŘEHLED: Rod draka, The Boys nebo nová řada Medvěda. Co všechno tě čeká na streamu v červnu? PŘEHLED: Rod draka, The Boys nebo nová řada Medvěda. Co všechno tě čeká na streamu v červnu? 2. června 2024 v 15:00

Ačkoliv se tedy fanoušci těšili, že v novém filmu uvidí již dospělou Lauru jako X-23 (herečce bylo v době vydání Logana 11 let, nyní jí je 19), nakonec se toho spíš nedočkají. Alespoň tedy pokud Keen jen nemlží a tvůrci si její zapojení nechtějí nechat jako překvápko.

Naštěstí máme i nějaké dobré zprávy. Pokud se totiž řadíš k fanouškům Keen, budeš ji moct už brzy spatřit jako padawanku v novém seriálu Star Wars: Akolytka. Herečka ztvární roli Jecki Lon, která je napůl lidskou a napůl theelinskou učednicí. A jestli čekáš na nového Deadpoola & Wolverina, tak ten bude mít v českých kinech premiéru už 25. července.

Doporučeno
Viděli jsme první čtyři epizody nového Star Wars seriálu. Krimi z předaleké galaxie má šanci rozbít internet Viděli jsme první čtyři epizody nového Star Wars seriálu. Krimi z předaleké galaxie má šanci rozbít internet 4. června 2024 v 18:00
Domů
Sdílet
Diskuse