Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
14. června 2024 v 8:11
Čas čtení 0:41
Ondřej Mrázek

McGregor out, Jiří Procházka in! Český zápasník se znovu porve o titul šampiona

McGregor out, Jiří Procházka in! Český zápasník se znovu porve o titul šampiona
Zdroj: Poskytnuto managementem Jiřího Procházky
SPORT JIŘÍ PROCHÁZKA UFC
Uložit Uložené

Procházka se nečekaně představí již na blížícím se turnaji UFC 303, k němuž dojde 29. června v Las Vegas.

MMA, box a všeobecně bojové sporty aktuálně ve světě nesmírně letí, extrémně populární jsou pak i v Česku, a to z nemalé části i díky českému zápasníkovi Jiřímu Procházkovi. Právě ten už totiž v minulosti držel titul šampiona světoznámé soutěže UFC (od června 2022 do prosince 2022) a teď bude mít šanci se o titul porvat znova.

Doporučeno
Česká UFC hvězda Jiří Procházka: O penězích, slávě a návratu Conora McGregora. „Můj respekt ztratil,“ říká o svém soupeři Česká UFC hvězda Jiří Procházka: O penězích, slávě a návratu Conora McGregora. „Můj respekt ztratil,“ říká o svém soupeři 31. března 2024 v 14:00

Procházka nastoupí k odvetné titulové bitvě proti brazilskému šampionovi polotěžké divize, Brazilci Alexi Pereirovi. Zápas proběhne již za dva týdny, jde tak o poměrně rychle a překvapivě sjednanou událost. Důvodem je totiž neúčast legendárního irského rváče Conora McGregora, který se měl podle spekulací utkat s Američanem Michaelem Chandlerem. K tomuto zápasu však nakonec nedojde, a tak dostali už podruhé v témže roce šanci Pereira s Procházkou.

„Conor je mimo hru kvůli zranění, máme tu novou hlavní událost,“ potvrdil šéf UFC Dana White na sociálních sítích. Nutno však dodat, že tohle oznámení zklamalo mnohé fanoušky, kteří následně dali svůj názor vědět v komentářích.

Domů
Sdílet
Diskuse