Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej klub Refresher+ už od 25 Kč 😱
17. června 2024 v 16:29
Čas čtení 0:42
Anna-Marie Hanzlíková

Bizarní taktika na turnaji v Pokémonech nevyšla. Hráč snědl protivníkovi kartu, stejně prohrál

Bizarní taktika na turnaji v Pokémonech nevyšla. Hráč snědl protivníkovi kartu, stejně prohrál
Zdroj: Unsplash / Thimo Pedersen
TECH POKÉMON
Uložit Uložené

K události mělo dojít na turnaji League Cupu, který funguje jako kvalifikační turnaj pro mistrovství světa.

Zábava, která se stává čím dál víc mainstreamovou. Karetní hry jsou na vzestupu a svědčí o tom i zájem hráčů v Česku. I při tomhle hraní ale občas dojde na nějaký ten bizárek. Jako například na posledním kvalifikačním turnaji, kde hráč snědl protivníkovi jeho kartu, aby mu zabránil ve vítězství. Moc mu to ale nevyšlo.

Doporučeno
Top headlineři, neokoukané talenty a nezapomenutelná atmosféra. Rock for People je nejlepší festival v Česku (Reportáž) Top headlineři, neokoukané talenty a nezapomenutelná atmosféra. Rock for People je nejlepší festival v Česku (Reportáž) 16. června 2024 v 14:50

Pravidla jasně říkají, že když v tzv. deck listu něco chybí, může dojít k diskvalifikaci. Právě toho chtěl jeden ze soutěžících využít, jak informuje server Playzone. Při hře se svého protivníka zeptal, zda by mohl ukázat vrchní kartu. Tu pak rychle ukradl a obratem ji snědl. Přivolaný rozhodčí tak musel rozhodnout, že obraný hráč nemůže pokračovat.

Radost z pochutnání ale zlodějovi moc dlouho nevydržela. Chybějící kartičku rychle ze svých náhradních poskytl jiný soutěžící. Zloděj by měl být podle pravidel diskvalifikován. Nestalo se tak, protože stejně výměnu prohrál, a jelikož už šlo o poslední kolo, na výsledku by to nic nezměnilo.

Domů
Sdílet
Diskuse