Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej klub Refresher+ už od 0 Kč 😱
1. července 2024 v 11:16
Čas čtení 0:31
Ilona Hobzová

AirPods s kamerou? Podle nové zprávy přijdou už za dva roky

AirPods s kamerou? Podle nové zprávy přijdou už za dva roky
Zdroj: Unsplash/David Levêque/volně k užití
TECH APPLE MODERNÍ TECHNOLOGIE
Uložit Uložené

Podle analytika společnosti Apple Ming-Chi Kuoa uvede Apple nová sluchátka AirPods s infračervenými kamerami, aby zlepšil prostorový zážitek se soupravou Vision Pro.

V příspěvku na serveru Medium Kuo vysvětlil, že Apple plánuje do roku 2026 masově vyrábět nová sluchátka AirPods s integrovanými moduly infračervených kamer. Tyto kamery budou zřejmě podobné tomu, jak v iPhonech či iPadech funguje Face ID. 

Doporučeno
Mrakodrap v Ostravě má být nejvyšší budovou v Česku. Takto bude vypadat Mrakodrap v Ostravě má být nejvyšší budovou v Česku. Takto bude vypadat 28. června 2024 v 10:52

K čemu budou sloužit, vysvětlil například server Letem světem Applem: K co možná nejlepšímu snímání okolí uživatele, díky čemuž budou následně produkty s nimi spárované schopny lépe pracovat s prostorem, a tedy na základě takto získaných dat zvládnou například lépe nastavovat prostorový zvuk ve smyslu toho, odkud přesně vychází, a tak podobně.

Dodavatelem nové infračervené součástky má být podle dostupných informací společnost Foxconn. Tento tchajwanský výrobce elektroniky by měl v prvním roce vyrobit zhruba 10 milionů kusů. Není jasné, který model AirPods pravděpodobně dostane tuto funkci jako první, ale jako nejpravděpodobnější možnost se jeví AirPods Pro. 

Doporučeno
Navštívili jsme „první no-go zónu v Česku“. Adresa Mojžíř je pro člověka horší než zápis v rejstříku Navštívili jsme „první no-go zónu v Česku“. Adresa Mojžíř je pro člověka horší než zápis v rejstříku 1. července 2024 v 8:00
Domů
Sdílet
Diskuse