Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej klub Refresher+ už od 0 Kč 😱
12. července 2024 v 15:47
Čas čtení 0:58
Ondřej Mrázek

VIDEO: Steve Rogers je v důchodu, ať žije Captain America. Marvel se vrací k oblíbenému superhrdinovi

VIDEO: Steve Rogers je v důchodu, ať žije Captain America. Marvel se vrací k oblíbenému superhrdinovi
Zdroj: Marvel Studios
FILMY A SERIÁLY MARVEL MARVEL FILMY
Uložit Uložené

Anthony Mackie jako nový představitel slavného Captaina Americy. První trailer na chystaný snímek láká na další politické spiknutí.

Poslední dva díly filmové série Captain America, tedy Návrat prvního Avengera a Občanská válka, patří v rámci MCU k těm vůbec nejpovedenějším a hlavně mezi fanoušky nejoblíbenějším snímkům. Když tak předchozí představitel hlavní postavy Chris Evans dal Marvelu sbohem a roli po něm převzal Anthony Mackie, mnozí se báli, že série s novým hercem už nebude tak dobrá.

Inu, nakonec to není herec, koho se fandové měli obávat, ale spíše lidé za kamerou. Nový snímek Captain America: Nový svět totiž natočil režisér Julius Onah, tvůrce snímků Dokonalý student a The Cloverfield Paradox, tedy nanejvýš průměrných filmů, které upřímně měly být o dost lepší. Zejména ten druhý jmenovaný. No a jak je patrné z prvního teaseru na jeho marvelovku, minimálně vizuální kvality šly oproti předchozím dílům série opravdu dolů.

CGI vypadá hůř, celé je to podivně tmavé a rozmazané, a pokud si otevřete komentáře na YouTube, zjistíte, že to mnozí přirovnávají k seriálové výrobě. A to prosím v tomhle kontextu není lichotka. Scénář bude samostatný problém, který zatím nelze moc dobře hodnotit, minimálně spekulovaný děj ale zní dost šíleně, takže se nedivíme, že tvůrci do první ukázky některé věci raději ani nedali.

Doporučeno
Tyto hry teď koupíš za méně než 250 korun. Ve slevě je nejlepší česká hra, parádní batmanovka a další Tyto hry teď koupíš za méně než 250 korun. Ve slevě je nejlepší česká hra, parádní batmanovka a další 12. července 2024 v 11:00

Film dorazí do českých kin 13. února, předtím nás ještě čeká premiéra filmu Deadpool & Wolverine, který se aspoň zatím profiluje přece jen o něco lépe, a má tedy potenciál reputaci Marvelu mírně zlepšit. Několik budoucích projektů ale bude pravděpodobně opět vyvolávat otázky, jestli náhodou není MCU zralé na vhození ručníku do ringu.

Domů
Sdílet
Diskuse