Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej klub Refresher+ už od 0 Kč 😱
13. července 2024 v 15:22
Čas čtení 0:35
Radoslava Juračková

Syn Nicolase Cage byl zatčen za napadení své matky. Jeho otec za něj musel zaplatit kauci 150 tisíc dolarů

OSOBNOSTI NICOLAS CAGE
Uložit Uložené

Incidentu údajně předcházely psychické problémy Westona Cage.

Westona Cage, syna amerického herce Nicolase Cage, zatkla ve středu policie, poté co údajně fyzicky napadl svou matku. Incident se prý stal několik měsíců před zatčením. Podle informací portálu The Sun Cage z vězení vykoupil jeho otec, který zaplatil kauci ve výši 150 tisíc dolarů.

Doporučeno
Nicolas Cage si zahrál ve 120 filmech. Který by ti doporučil on sám? Nicolas Cage si zahrál ve 120 filmech. Který by ti doporučil on sám? 10. července 2024 v 13:13

Weston údajně momentálně prochází náročným obdobím a bojuje s psychickými problémy. V dubnu se jeho matka Christina Fulton ukázala na veřejnosti s modřinami na tváři a monoklem. Zranění jí prý způsobil syn. Jeho přátelé ji údajně 28. dubna kontaktovali, aby ho přišla navštívit, protože je na tom psychicky špatně. Právě na návštěvě se prý strhla roztržka.

Údajně na ni zaútočil pistolí

„Mohu potvrdit, že Weston Cage byl zatčen za útok smrticí zbraní,“ cituje portál The Sun mluvčího policie v Los Angeles. „Okolo 10:00 jsme ho propustili na kauci 150 tisíc dolarů,“ dodal. Podle informačních zdrojů britského portálu zaplatil kauci za syna jeho hvězdný otec.

Nicolas Cage, Weston Cage
Zdroj: Wikimedia Commons/King sauron 12345, nicolas genin
Domů
Sdílet
Diskuse