Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej klub Refresher+ už od 0 Kč 😱
15. července 2024 v 14:01
Čas čtení 1:09
Veronika Ábelová

Fanoušci nenávidí hudbu u traileru na nového Gladiátora. Přijde ti verze s tou původní lepší?

Fanoušci nenávidí hudbu u traileru na nového Gladiátora. Přijde ti verze s tou původní lepší?
Zdroj: Paramount Pictures
FILMY A SERIÁLY GLADIÁTOR 2
Uložit Uložené

První díl Gladiátora vyšel v roce 2000 a teď se Ridley Scott vrací s pokračováním. V nedávno zveřejněném traileru se objevila píseň No Church In The Wild od Jay-Zho a Kanyeho Westa. Na YouTube ale vznikla verze traileru i se známou hudbou z prvního dílu.

V novém Gladiátorovi si zahrají známá jména jako Paul Mescal, Denzel Washington a Pedro Pascal. Nedávný trailer tak fanouškům nabídl první pohled na připravovaný film. Někteří ale nebyli spokojeni se zvoleným hudebním podkresem. Kvůli tomu trailer dokonce nasbíral za pár dní větší počet dislajků než lajků. Na YouTube tak po pár dnech přibyla verze vytvořená AD_edits s původní hudbou od Hanse Zimmera. Píseň Now We Are Free je ikonická pro první díl z roku 2000, a tak přináší určitou nostalgii. Je ale opravdu pasující?

Záměrům fandů asi rozumíme. Některé reakce na první trailer nebyly příliš nadšené. Fanouškům zcela jasně chyběl Hans Zimmer a nově zvolený hudební žánr v ukázce jim příliš nevoněl. „Proč tam cpou ten rap? Úplně to tu atmosféru zabilo,“ objevilo se v komentářích na YouTube. „Kde je Hans Zimmer... Hudba dělá film a tohle je děs. Vůbec se to nehodí k velkolepému filmu, ale spíš k nějakému akčnímu filmu,“ sdílel své pocity další z uživatelů.

Je ale otázka, jestli do podobně střižené ukázky původní soundtrack od Zimmera pasuje. My bychom si troufali říct, že spíš ne. Přitom co se samotného materiálu týče, vypadá pokračování legendárního Gladiátora více než dobře. Námořní bitvy v Koloseu? Sem s tím!

Doporučeno
Herečka z Euforie přijela do Prahy natočit nový sci-fi seriál. Fanoušci ji hledají všude možně Herečka z Euforie přijela do Prahy natočit nový sci-fi seriál. Fanoušci ji hledají všude možně 15. července 2024 v 10:00
Doporučeno
Hvězda nové marvelovky provokuje fanoušky. „Nikdo zatím neuhodl, koho hraju.“ Hvězda nové marvelovky provokuje fanoušky. „Nikdo zatím neuhodl, koho hraju.“ 15. července 2024 v 11:28
Doporučeno
Zemřela hvězda seriálu Beverly Hills 90210. Shannen Doherty podlehla rakovině Zemřela hvězda seriálu Beverly Hills 90210. Shannen Doherty podlehla rakovině 14. července 2024 v 15:05

Příběh se každopádně odehrává poté, co se Lucius Verus (Paul Mescal), syn Maximovy blízké přítelkyně Lucilly (Connie Nielsen), vrací po několika letech na poušti do Říma. Tam ho poslala jeho matka, aby jej ochránila před nepřáteli, kteří by ho chtěli zabít. To ale Lucius netuší a vyhnanství má matce za zlé. Po návratu je zajat římskými vojsky v čele s Marcem Acaciem (Pedro Pascal) a uvržen do gladiátorské arény. Jeho pocity nenávisti proti Římu se tak ještě stupňují.

Očekávaný film má mít premiéru už 22. listopadu 2024. 

Domů
Sdílet
Diskuse