Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej klub Refresher+ už od 0 Kč 😱
17. července 2024 v 16:51
Čas čtení 0:36
Ilona Hobzová

Na Netflix míří oblíbený psí hrdina. V pokračování kromě něj nechybí Polívka, Krajčo nebo Kozub

Na Netflix míří oblíbený psí hrdina. V pokračování kromě něj nechybí Polívka, Krajčo nebo Kozub
Zdroj: Bioscop / Kristýna Zunová
FILMY A SERIÁLY ČESKÉ FILMY NETFLIX NOVÉ FILMY NA NETFLIXU
Uložit Uložené

České rodinné filmy na Netflixu bodují, další oblíbený kousek se tam objeví na konci července.

Snímek Gump – jsme dvojka, který měl v kinech premiéru letos na jaře, je pokračováním úspěšného snímku z roku 2021 s názvem Gump – pes, který naučil lidi žít. Na nové dobrodružství s oblíbeným psím hrdinou se můžeš na Netflixu těšit 29. července.

Doporučeno
Nejlepší filmy první poloviny roku 2024 podle českých diváků. Tyhle pecky musíš dohnat Nejlepší filmy první poloviny roku 2024 podle českých diváků. Tyhle pecky musíš dohnat 16. července 2024 v 17:13

Nová Gumpova cesta začne tam, kde ta předchozí skončila. Se svým milovaným Béďou Kozím Bobkem projde hlavní zvířecí hrdina příběhem, který už jim dávno předtím napsaly hvězdy. A zatímco Gumpův první příběh byl smutnější, v jeho volném pokračování se diváci mohou těšit na spoustu vtipných zvířecích scén. Vedle hlavního hrdiny se nově objeví také psí slečna Jenny, která si zahraje Gumpovu sestru Kytičku.

Hlas Gumpovi opět propůjčil Ivan Trojan. Z hereckých tváří se můžeš stejně jako v jedničce těšit na Bolka Polívku, Richarda Krajča, Ivanu Chýlkovou nebo Karla Rodena, nově se objeví třeba Vica Kerekes či Štěpán Kozub.

Doporučeno
Drahé Chorvatsko. Zmapovali jsme, jak narostly ceny potravin i v restauracích – někde i dvojnásobně Drahé Chorvatsko. Zmapovali jsme, jak narostly ceny potravin i v restauracích – někde i dvojnásobně 18. července 2024 v 13:00

Režie filmu podle knižní předlohy Filipa Rožka se opět ujal F. A. Brabec.

Domů
Sdílet
Diskuse