Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej klub Refresher+ už od 0 Kč 😱
2. srpna 2024 v 10:38
Čas čtení 0:51
Anna Vondráková

Zakončení olympiády proběhne velkolepě. Tom Cruise chystá další bláznivý kousek

Zakončení olympiády proběhne velkolepě. Tom Cruise chystá další bláznivý kousek
Zdroj: Paramount Pictures
OSOBNOSTI LETNÍ OLYMPIJSKÉ HRY 2024 OLYMPIJSKÉ HRY PAŘÍŽ 2024 TOM CRUISE
Uložit Uložené

Dopadnout by měl na známý nápis Hollywood v americkém Los Angeles a pozvat tak diváky na další ročník her.

Podle serveru TMZ celý kaskadérský kousek začne tím, že se slavný herec i s olympijskou vlajkou spustí z vrcholu Stade de France a přistane na jeho ploše. Potom už televizní vysílání přepne na předtočený klip, který údajně vznikl v březnu tohoto roku. První dvě minuty ukazují Cruisovu cestu letadlem, jak přepravuje olympijskou vlajkou z Francie do Los Angeles, kde se snese s padákem k nápisu Hollywood.

@tmz

#TomCruise is preparing an EPIC stunt to close out the Paris #Olympics, and the cast of #TMZonTV break down all we know so far 🤩

♬ original sound - TMZ

O roli v přesunu vlajky z Francie do Spojených států prý sám herec požádal Mezinárodní olympijský výbor. Není v ní také žádným nováčkem, už v roce 2004 pomáhal nést pochodeň přes Los Angeles v rámci štafety po celém světě před letními olympijskými hrami v řeckých Aténách.

Herec letošní hry v Paříži i sám navštívil. Spatřen byl například na ženské kvalifikaci ve sportovní gymnastice, nebo při plaveckých disciplínách. „Skvělé příběhy, skvělí sportovci. Je neuvěřitelné, co všechno musí zvládnout,“ okomentoval jejich výkony.

Doporučeno
Od Margot Robbie až po český hokejový zázrak. Tohle je osm nejlepších filmů z prostředí olympiády Od Margot Robbie až po český hokejový zázrak. Tohle je osm nejlepších filmů z prostředí olympiády 8. srpna 2024 v 16:00

Původní plán k předání vlajky dle serveru Hollywood Reporter počítal s velkou oslavou na státní pláži Will Rogers. Z tohoto záměru ale sešlo kvůli obavám losangeleské policie z prodloužení uzavírky na Pacific Coast Highway a problémům se získáním potřebného povolení Kalifornské pobřežní komise.

Domů
Sdílet
Diskuse