Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
12. srpna 2024 v 16:02
Čas čtení 0:56
Ella Petrová

Hvězda Sex Education promluvila o své roli v Bílém lotosu. Producenti ji zaskočili nezvyklou prosbou

Hvězda Sex Education promluvila o své roli v Bílém lotosu. Producenti ji zaskočili nezvyklou prosbou
Zdroj: Netflix
OSOBNOSTI CELEBRITY FILMOVÉ OSOBNOSTI MAX SERIÁLY
Uložit Uložené

Producentům se nelíbil americký přízvuk herečky Aimee Lou Wood a tak jí řekli, ať si radši nechá svůj původní britský.

Herečka Aimee Lou Wood prorazila rolí v teen seriálu Sex Education a nyní se má představit v třetí řadě Bílého lotosu scenáristy a režiséra Mikea Whitea, jenž v posledních letech posbíral už dva Zlaté glóby a řadu dalších ocenění.
 
První řada se odehrává na Havaji v luxusním letovisku a sleduje hotelové hosty během jejich týdenní dovolené v ráji. Druhá série se přesunula do resortů na Sicílii a ta nejnovější se natáčí v Thajsku. Pokaždé přitom sledujeme převážně nové tváře v nových situacích, pokaždé to ale končí nějakými těmi mrtvolami. Jak už to tak na dovolených chodí.
 

bílý lotos
Zdroj: HBO


Wood si zahraje ve třetí sérii vedle hvězd jako je Patrick Schwarzenegger, Jason Isaacs či Natasha Rothwell. Přiznává, že producenti nebyli nadšení z jejího přízvuku. „Moje postava měla být Američanka a pak jsem udělala selftape, jednu s americkým přízvukem a druhou s mým vlastním,“ vysvětlila herečka v rozhovoru pro Radio Times. „Řekli mi, že chtějí raději můj vlastní hlas, takže moje postava bude z Manchesteru!“
 


Nové řady se dočkáme během příštího roku. Max před pár dny sdílel krátký trailer a lidé jsou nadšení. „O můj bože, nemohu se dočkat!!!“ napsal jeden z fanoušků. „Životy se změní,“ napsal jiný. Je vidět, že seriál zkrátka rezonuje, tak snad se tvůrcům podaří i nadále zachovat jeho kvality.

Domů
Sdílet
Diskuse