Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej klub Refresher+ už od 25 Kč 😱
20. srpna 2024 v 15:10
Čas čtení 0:37
Anna-Marie Hanzlíková

Slavný seriál Ošklivka Betty je zpátky i s původní herečkou. Jak se změnila?

Slavný seriál Ošklivka Betty je zpátky i s původní herečkou. Jak se změnila?
Zdroj: Amazon Prime Video
FILMY A SERIÁLY AMAZON PRIME VIDEO NOVÉ SERIÁLY PROGRAM AMAZON PRIME
Uložit Uložené

Miloval*a jsi telenovelu o „ošklivce“ Betty? Tak to pro tebe máme dobrou zprávu. Kolumbijská telenovela s původním názvem Betty La Fea totiž už v roce 2021 získala pokračování.

To vypráví hlavně o podniku Ecomoda, kde kromě nové práce našla Betty i svého osudového životního partnera Armanda. No a nyní pokračování seriálového hitu nultých let najdeš na streamovací službě Amazon Prime Video.

Doporučeno
Horor roku Longlegs konečně přichází do českých kin. Nabízí zážitek, jaký tu dlouho chyběl Horor roku Longlegs konečně přichází do českých kin. Nabízí zážitek, jaký tu dlouho chyběl 20. srpna 2024 v 9:00

Nový seriál nese název Ošklivka Betty, příběh pokračuje. Betty už s Arnandem nežije, načapala ho při nevěře. Snaží se pracovat na vztahu se svou dcerou a taky se vypořádat se strašáky z minulosti.

Co se samotného vzhledu hlavní postavy týče, tam tvůrci nadále dělají vše proto, aby jinak atraktivní herečku Ani María Orozco (která se až na pár vrásek prakticky vůbec nezměnila) „zamaskovali“ pokud možno tak, aby působila co „nejošklivěji“. Posuďte sami, jestli se jim to daří:

První řada je na službě dostupná i s českými titulky od července a podle všeho by mohla být i o něco kvalitnější, než co bylo původní dílo. Jestli máš tedy náladu na nostalgickou guilty pleasure s lehce problematickým názvem (a celou premisou), máš tip na ideální podívanou.

Domů
Sdílet
Diskuse