Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
22. srpna 2024 v 12:30
Čas čtení 0:56
Ella Petrová

Ariana Grande promluvila o natáčení muzikálu Čarodějka. Pronásledovali ji prý paparazzi na rogalu

Ariana Grande promluvila o natáčení muzikálu Čarodějka. Pronásledovali ji prý paparazzi na rogalu
Zdroj: Universal Pictures
FILMY A SERIÁLY ARIANA GRANDE CELEBRITY FILM FILMOVÉ OSOBNOSTI
Uložit Uložené

„Nevěřila jsem vlastním očím!“ říká zpěvačka.

Očekávaný fantasy muzikál Čarodějka s Arianou Grande v hlavní roli se v prosinci chystá do kin a slibuje „filmovou událost letošních svátků.“ V adaptaci slavného muzikálu z Brodwaye se objeví i Cynthia Erivo, Jonathan Bailey, či Arianin nový přítel Ethan Slater.
 
Grande a Bailey se nedávno v rozhovoru pro VMan Magazine rozpovídali o tom, jak je šokovalo, nakolik si natáčení filmu získalo pozornost médií – zejména těch bulvárních. Paparazzi prý posunuli své schopnosti na obdivuhodný nový level. Aby získali nějaká videa a fotomateriály z natáčení, přelétali přes filmový set muzikálu s rogalem. „Nevěřila jsem vlastním očím,“ svěřila se Grande. „Je pravda, že nemám úplně nejlepší zrak, ale to není ani možné. Nechápu to. Nechápu! Byl tam člověk na rogalu.“
 
Čarodějka bude mít dva díly. „Byli jsme velmi rozmazlení, že jsme měli možnost natáčet film s režisérem Jonem M. Chu,“ prozradila Grande. „Připadalo mi to jako malinký, tajný studentský projekt, tak intimní. Působilo to velmi soukromě, dokud jsme najednou nebyli venku a nad naší scénou se vznášel Daily Mail,“ dodala.
 
Bailey popsal situaci tak, že viděl muže, který se vznáší ve vzduchu na masivním drakovi, nohy mu visely dolů a na špičkách měl zavěšené GoPro.
 
Čarodějka je prequelem Čaroděje ze země Oz. Zaměřuje se na přátelství mezi Glindou, Dobrou čarodějkou (Grande) a Elphabou, Zlou čarodějkou ze Západu (Cynthia Erivo). Jonathan Bailey si zahraje jejich pohledného spolužáka Fiyera, který je jejich idolem.
 
První části muzikálu se dočkáme už 22. listopadu.

Domů
Sdílet
Diskuse