Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
24. srpna 2024 v 14:42
Čas čtení 0:53
Karolína Uličná

Ronaldo láme rekordy na YouTube. Překonal světový rekord a už má skoro 40 milionů odběratelů

Ronaldo láme rekordy na YouTube. Překonal světový rekord a už má skoro 40 milionů odběratelů
Zdroj: TASR/AP
ZAJÍMAVOSTI CRISTIANO RONALDO YOUTUBE
Uložit Uložené

Cristiano tak překonal rekord v počtu získání 20 milionů odběratelů za nejkratší dobu. Teď už jich má skoro dvojnásobek.

Cristiano Ronaldo, který momentálně působí v klubu Al Nassr, si pustil své fanoušky blíž. Teprve nedávno představil svůj nový youtubový kanál s názvem UR Cristiano, na kterém nabízí pohled do svého soukromého života.

Doporučeno
VIDEO: Ronaldo během zápasu zuřil. Vynadal spoluhráčům a odmítl si převzít stříbrnou medaili VIDEO: Ronaldo během zápasu zuřil. Vynadal spoluhráčům a odmítl si převzít stříbrnou medaili 18. srpna 2024 v 14:58

„Čekání skončilo. Můj YouTube kanál je konečně tady! Přihlaste se a přidejte se ke mně na mé nové cestě,“ napsal devětatřicetiletý fotbalista. Pouze během několika hodin od zveřejnění získal miliony odběratelů. Aktuálně má na kontě skoro 40 milionů subscriberů a počet stále roste.

Jeho kanál na YouTube má aktuálně 19 videí a většina má kolem 3 minut a méně. Všechna se zaměřují na Ronalda, jeho rodinu a životní styl. Zatím nejpopulárnější video, které má 33 milionů zhlédnutí, je s jeho manželkou Georginou.

Netrvalo dlouho a za svou aktivitu si získal také ocenění od YouTube, a to zlatou plaketu za dosažení významných milníků v počtu odběratelů. Ronaldovi se však daří na každé sociální síti. Na Instagramu má 636 milionů sledovatelů, na X (Twitter) 11,5 milionu a 170 milionů sledovatelů má na Facebooku.

Svým rychlým nárůstem sledujících na YouTube vytvořil i nový rekord, jelikož se stal nejrychleji rostoucím kanálem, který za nejkratší dobu nasbíral 20 milionů odběratelů. Překonal tím i nejvíce odebíraného youtubera Mr. Beasta.

Domů
Sdílet
Diskuse