Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
8. září 2024 v 17:30
Čas čtení 1:00
Anna-Marie Hanzlíková

Orlando Bloom zhubl kvůli roli boxera přes 20 kilo. Při promítání drsného filmu lidé omdlévali

Orlando Bloom zhubl kvůli roli boxera přes 20 kilo. Při promítání drsného filmu lidé omdlévali
Zdroj: New Line Cinema
OSOBNOSTI CELEBRITY ORLANDO BLOOM
Uložit Uložené

Na zhubnutí měl jen tři měsíce. Jako boxer se objeví v chystaném filmu The Cut.

O své proměně se rozpovídal pro server Variety, když navštívil letošní ročník filmového festivalu v Torontu.

Doporučeno
Tento Netflix hack ti usnadní vyhledávání. S tajnými kódy najdeš filmy, ke kterým se jinak dostaneš jen stěží Tento Netflix hack ti usnadní vyhledávání. S tajnými kódy najdeš filmy, ke kterým se jinak dostaneš jen stěží 3. září 2024 v 11:00

Děj filmu totiž onu proměnu skutečně vyžaduje. Film vypráví o boxerovi pod vedením pochybného trenéra, sportovec je na pokraji nervového zhroucení. Soupeří totiž s časem, aby před zápasem zhubl požadovaný počet kil, a to přesto, že ho takový úbytek ohrožuje na životě.

A tak spolu se svou postavou musel hubnout i Bloom. „Během tří měsíců jsem v podstatě omezil jídlo až do doby těsně před natáčením, kdy jsem byl nejlehčí. Shodil jsem 23 kilo, a když jsem začínal, měl jsem asi 84,“ prozradil herec. „Takže jsem zhubl docela dost, což byla i psychická výzva. Když někoho krmíte tuňákem a okurkou dost dlouho...“ prozradil, čím se v posledních měsících stravoval.

Doporučeno
Za umyté nádobí orální sex. Katy Perry prozradila, jak odměňuje Orlando Blooma Za umyté nádobí orální sex. Katy Perry prozradila, jak odměňuje Orlando Blooma 7. září 2024 v 14:05
Doporučeno
Justin Bieber, Lady Gaga, Adriana Lima. Které celebrity se dobrovolně vzdaly sexu? Justin Bieber, Lady Gaga, Adriana Lima. Které celebrity se dobrovolně vzdaly sexu? 21. června 2024 v 18:11
Doporučeno
Doják s Florence Pugh je označován za nejkrásnější romantiku roku. Co diváci vyzdvihují? Doják s Florence Pugh je označován za nejkrásnější romantiku roku. Co diváci vyzdvihují? 7. září 2024 v 18:13

Právě kvůli tomu, že je takové hubnutí náročné i psychicky, se film natáčel v obráceném časovém pořadí. To znamená, že ve filmu se boxer snaží urputně dostat do nižší váhové kategorie, v reálu Bloom ale během natáčení přibíral. 

„Bylo by pro něj nemožné pracovat na dietě. Takže k nám přišel nejlehčí a pak začal jíst. Znamenalo to tedy tak, že jsme museli natočit filmový konec jako první a začátek filmu na konec. Během 25 dnů, kdy jsme natáčeli, přidával kalorie. A pak se to stříhá obráceně,“ prozradil režisér Sean Ellis, proč při tak náročné dietě nemohl Bloom ani natáčet. 

Diváci a divačky v Torontu už film mohli vidět. A spíš než boxerskou drsňárnu očekávej body horror. Při promítání prý lidé i omdlévali.

Domů
Sdílet
Diskuse