Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej klub Refresher+ už od 0 Kč 😱
dnes 6. října 2024 v 7:51
Čas čtení 0:34
refresher team

Donald Glover ruší koncerty v Evropě, v listopadu měl vystoupit v Praze

Donald Glover ruší koncerty v Evropě, v listopadu měl vystoupit v Praze
Zdroj: Axelle/Bauer-Griffin/FilmMagic
HUDBA HUDBA KONCERTY
Uložit Uložené

Donald Glover měl v rámci své Childish Gambino tour zavítat i do Evropy, kvůli zdravotním problémům však umělec koncerty zrušil. V Praze měl vystoupit 12. listopadu.

Glover o zrušení zbytku koncertů ve Spojených státech a plánovaných vystoupení ve Velké Británii a kontinentální Evropě informoval na síti X. Zdravotní problémy mu neumožní vystupovat. Po jednom ze svých koncertů v New Orleans skončil v nemocnici, nespecifikoval však, o jaké zdravotní problémy se jedná. „Čeká mě operace a budu potřebovat čas na zotavení,“ uvedl umělec.

Doporučeno
White parties, zneužitý devítiletý chlapec a doživotí: pět otázek a odpovědí kolem rappera Diddyho White parties, zneužitý devítiletý chlapec a doživotí: pět otázek a odpovědí kolem rappera Diddyho 5. října 2024 v 7:00

V příspěvku dodává, že své zotavení bere vážně, a proto musel učinit těžké rozhodnutí chystané koncerty zrušit s tím, že fanoušci dostanou peníze za lístky zpátky.

„Nechci nic víc než přinést svou show fanouškům a vystoupit před nimi. Než se tak stane, chci vám poděkovat za lásku, soukromí a podporu,“ zakončil Glover.

Vyjádření Glovera sdílel i pořadatel pražského koncertu Fource. „Bohužel s vámi musíme sdílet smutnou zprávu o zrušení evropské tour Childish Gambina,“ stojí u facebookové události. „Více informací poskytneme začátkem příštího týdne, děkujeme za pochopení,“ dodává pořadatel.

Domů
Sdílet
Diskuse