Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej klub Refresher+ už od 0 Kč 😱
dnes 9. října 2024 v 12:57
Čas čtení 0:44
Karolína Uličná

Hailey Bieber sdílela zvláštní příspěvek. Podle některých jde o skrytý odkaz na kauzu Diddy

Hailey Bieber sdílela zvláštní příspěvek. Podle některých jde o skrytý odkaz na kauzu Diddy
Zdroj: Instagram/ @justinbieber, @haileybieber
ZAJÍMAVOSTI DIDDY
Uložit Uložené

Justin se s Diddym zná už od mládí. Podle jedné ze současných konspiračních teorií byl údajně v dětství zneužíván a později se účastnil kuriózních white parties plných drog, alkoholu a prostitutek.

Justin Bieber je spojován s případem Seana „Diddyho“ Combse stále častěji prostřednictvím všelijakých konspiračních teorií. Diddy je v současné době ve vazbě a důvodem jeho zadržení je obvinění z obchodování se sexem, vydírání a násilného nucení obětí k prostituci. Jedna z teorií tvrdí, že Justina v prý dětství znásilnil sám Diddy.

Zpěvák se však k narůstajícím spekulacím ohledně své minulosti a o Diddym zatím nevyjádřil. Jeho manželka Hailey však včera na Instagramu ve stories sdílela podivnou fotografii, o níž lidé spekulují, že je reakcí na celou aféru.

Doporučeno
Příběh temnější než scénář k Jokerovi. Joaquin Phoenix se narodil do sex kultu a jeho bratr mu zemřel před očima Příběh temnější než scénář k Jokerovi. Joaquin Phoenix se narodil do sex kultu a jeho bratr mu zemřel před očima 8. října 2024 v 11:00

 Na fotografii stojí Justin v plavkách a směrem do kamery ukazuje vztyčené prostředníčky. Hailey k fotce připsala „mood“ čili „nálada“. Jako by tím chtěla vyjádřit jejich postoj k celé aféře.

Justin Bieber
Zdroj: Instagram/@hailey_bieber

Justin se s Diddym zná od doby, kdy byl teenager a  jeho kariérní vzestup je s neslavným hudebníkem úzce spjatý. Proto veřejnost spekuluje, proč se Biebrovi ke kauze zatím nevyjádřili. Hailey a Justin se však teprve nedávno stali čerstvými rodiči, v srpnu se jim narodil chlapeček Jack Blues a snaží se soustředit hlavně na něj. Možná tak fotografie znamenala jenom přání, aby mladé rodiče nechala veřejnost na pokoji.

Doporučeno
Covid je na vzestupu, jsme na prahu epidemie. Shrnujeme, kde se Českem šíří nejvíc Covid je na vzestupu, jsme na prahu epidemie. Shrnujeme, kde se Českem šíří nejvíc 9. října 2024 v 12:09
Doporučeno
Fatální domácí porod v sektě v Plasích má dohru. Policie teď zadržela jejího vůdce Fatální domácí porod v sektě v Plasích má dohru. Policie teď zadržela jejího vůdce 9. října 2024 v 13:51
 
Domů
Sdílet
Diskuse