Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej klub Refresher+ už od 0 Kč 😱
dnes 13. října 2024 v 8:47
Čas čtení 0:41
Ondřej Mrázek

Český zápasník Kincl už není šampionem Oktagonu. Akce trhala rekordy

Český zápasník Kincl už není šampionem Oktagonu. Akce trhala rekordy
Zdroj: Se svolením OKTAGON MMA
SPORT NĚMECKO OKTAGON MMA
Uložit Uložené

Oktagon zlomil další divácký rekord. Patrik Kincl na turnaj s pořadovým číslem 62 ovšem v dobrém vzpomínat nebude.

Český bojovník na frankfurtském turnaji před více než 59 tisíci diváky nedokázal přemoci Turka Kerima Engizeka a v souboji o titul střední divize tak ztratil pás šampiona. 35letý český veterán byl do sobotního večera nejdéle panujícím šampionem, jeho vládu však ukončil nadšený Turek.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený OKTAGON MMA (@oktagonmma)

„Skvělý pocit,“ oddechl si novopečený král. „Díky za podporu, neuvěřitelnou atmosféru. Byl jsem nemocný, zraněný, nechtěl jsem zápas odvolat. Chci vyjádřit respekt Patriku Kinclovi. Snad jsem všem, kteří mi nevěřili, zavřel hubu,“ dodal odvážně před zaplněnými tribunami.

Doporučeno
Strávíš výběrem filmu či seriálu na Netflixu věčnost? Tajné kódy ti to usnadní Strávíš výběrem filmu či seriálu na Netflixu věčnost? Tajné kódy ti to usnadní 11. října 2024 v 16:34

Střet dvou největších hvězd Německa

Vyprodaný frankfurtský stadion se každopádně nejvíc těšil ze zápasu Christiana Eckerlina a Christiana Jungwirtha. Ten nakonec dopadl lépe pro prvního jmenovaného, jenž bodoval jak svým nástupem, tak následně v kleci. 

Jedno kolo za druhým měl nad Jungwirthem navrch, i když ho několikrát musel rozhodčí zastavit a připomenout pravidla hry. Král Stuttgartu ztrácel čím dál víc, podléhal tvrdým úderům i tlaku na zemi. Když ani v posledním kole nepřišel s žádným překvapením, bylo jasno. Eckerlin se stal novým šampionem.

Doporučeno
Oktagon pokoří světový rekord. Na turnaj v Německu dorazí přes 59 tisíc fanoušků Oktagon pokoří světový rekord. Na turnaj v Německu dorazí přes 59 tisíc fanoušků 9. října 2024 v 18:29
Domů
Sdílet
Diskuse