Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej klub Refresher+ už od 0 Kč 😱
dnes 16. října 2024 v 10:19
Čas čtení 0:47
Karolína Uličná

Jonas Brothers museli přerušit svůj pražský koncert. Nickovi někdo posvítil na hlavu laserem

Jonas Brothers museli přerušit svůj pražský koncert. Nickovi někdo posvítil na hlavu laserem
ZAJÍMAVOSTI JONAS BROTHERS KONCERTY
Uložit Uložené

Nick Jonas zpanikařil a utekl z pódia. Koncert musel být přerušen.

Známá americká poprocková skupina Jonas Brothers se v rámci svého světového turné zastavila i v České republice. V úterý 15. října vystoupili v pražské O2 areně. Koncert však musel být přerušen kvůli nečekanému incidentu. Někdo na jednoho z členů kapely svítil laserem.

Situaci potvrdil mluvčí pražské policie Jan Rybanský: „Podle našich informací byl koncert na několik minut přerušen, protože někdo na kapelu svítil laserem.“ Koncert byl přerušen kvůli tomu, že někdo na kapelu svítil laserem. Situaci podle něj na místě okamžitě řešil pořadatel akce, uvedl TN.cz.

Doporučeno
6 nových obvinění v kauze Diddy. Je mezi nimi i znásilnění v obchoďáku 6 nových obvinění v kauze Diddy. Je mezi nimi i znásilnění v obchoďáku 15. října 2024 v 15:12
 
 
 
Zobrazit tento příspěvek na Instagramu
 
 
 

A post shared by Jonas Daily News (@jonasdailynews_)

Podle dostupných videí je vidět, že na nejmladšího z bratrů – Nicka Jonase – někdo namířil laser. Ten se lekl, zpanikařil a raketovou rychlostí seběhl z pódia. „Najednou přestala hrát hudba, kapela zmizela a my jsme viděli, jak ochranka běží do zákulisí. Několik minut bylo ticho. Nastala mírná panika, protože nikdo nevěděl, co se stalo,“ popsala situaci jedna z účastnic koncertu.

„O chvíli později se ozval hlas v češtině, že koncert bude pokračovat, jen když nikdo nepoužije laser. Po několika minutách se kapela vrátila na pódium a vše pokračovalo bez problémů,“ dodala. Bratři Jonasové nakonec odehráli koncert až do konce bez dalších komplikací.

Doporučeno
Každá dvanáctá ovce je homosexuální. V Německu pro ně založili farmu Každá dvanáctá ovce je homosexuální. V Německu pro ně založili farmu 16. října 2024 v 7:22
Domů
Sdílet
Diskuse