Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
23. října 2016 20:55
Čas čtení 0:00
Matěj Toman

Annet a Ben Cristovao se snaží být sami sebou, a to za každou cenu. Podívej se na nový klip

HUDBA
Uložit Uložené

Trojice elementů ve složení Annet Charitonova, Ben Cristovao a The Glowsticks se dalo znovu dohromady.

 Jsou to skoro dva roky, co se Annet objevila v písničce Bena nesoucí název #UTEBEBEJT. Souhra tří prvků, tedy Bena, Annet a producentů z The Glowsticks, zafungovala, a tak bylo jen otázkou času, kdy se Annet spojí s Benem podruhé. Ač jsme na další přírůstek do jejich společného portfolia museli čekat relativně dlouho, nový song TAKTOMABYT je tady.

Annet a Ben Cristovao se snaží být sami sebou, a to za každou cenu. Podívej se na nový klip

Annet se v něm snaží zachytit svoji bezstarotstnou náturu, co se názorů ostatních týče a podobné radí dalším mladým lidem. Co se týče samotného textu, vyjádřila se k němá následovně: „Neustále se mi potvrzovalo, že lidi, kteří poslouchají mojí tvorbu, příliš angličtině nerozumí. Proto jsem se rozhodla dát dohromady text v češtině. Plus to pro mě byl rozhodně challenge, co se týče psaní. Text jsem psala snad deset hodin, zatímco Ben měl svoji část samozřejmě za chvíli,“ dodává s úsměvem. My jsme jen zvědaví, zda se v budoucnu třeba neobjeví na společném singlu se slovenskou Aless, ale o tom jindy. Vy se už pusťte do nového singlu a se svým názorem se nezapomeňte podělit v komentářích.

Domů
Sdílet
Diskuse