Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
19. listopadu 2016 22:32
Čas čtení 0:00
Matěj Toman

Podívej se na Smackovu čtvrthodinovou smršť bars z britského BBC Radia 1Xtra

HUDBA ČESKÝ RAP
Uložit Uložené

Pokud se budete ptát, kdo aktuálně vede minimálně českou hudební scénu, kromě pár zaběhlých jmen určitě zazní i pseudonym Smack One. S každým svým albem posouvá laťku o stupeň dál a čím dál víc dochází k propojení s interprety z Anglie.

Díky kolaboracím se interprety jako P Money, Discarda nebo Rude Kid se o Smackovi mluví už i v UK a nedávná návštěva znamenala hned několik důležitých milníků v jeho kariéře. Na Eskimo Dance ho totiž na stage přivolal výše zmiňovaný P Money. Zazněla tak jejich společná skladba Bring It Back a Smack stihl dát i několik vlastních bars.

Vystoupení na legendárním Eskimo Dance ale byl vlastně jen začátek celého tripu. Následovalo totiž vystoupení v Grime Show na uznávaném rádiu Rinse FM. Pořad uvádí DJ a producent Sir Spyro a rodák ze Strašnic dostal více než půl hodiny prostoru na prezentaci toho nejlepšího ze svého repertoáru. Někomu se může zdát jazyková bariéra jako problém, jak se ale Smack vyjádřil, hudba je mezinárodní jazyk a kromě textu je důležitá také flow. Navíc, spousta z nás také nerozumí textům svých oblíbených hudebníků.

Na závěr tripu, po kterém čekala českého krále grimu vyprodaná Roxy, dostal pozvání do studií rádia BBC 1Xtra. V pořadu proběhl rozhovor a společně s DJ Mystrym předvedli 15minutovou energickou show, kterou můžete shlédnout ve videu níže.

Domů
Sdílet
Diskuse