Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
26. května 2017 18:35
Čas čtení 0:00
Adam Smeták

U nově spuštěného radia se skvěle odreagujete. Živě přenáší zvuky přírody z jižních Čech

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Ideální prostředek pro relaxaci.

Tvůrci takzvané Slow TV přichází s dalším projektem. Tentokrát spouštějí Slow Radio, jehož prostřednictvím může být posluchač svědkem zvuků přírody z jižních Čech, a to v přímém přenosu. Originální nápad přichází dva roky od spuštění Slow TV, která divákům nabízí zcela jiný obsah, než na jaký je v dnešní době zvyklý. Na Slow TV můžete živě a ze statických kamer sledovat například dění na Hlavním nádraží v Praze nebo průjezd tramvaje taktéž naším hlavním městem. Kouzlo přenosů tkví v jejich uklidňujícím účinku.

Podobně na člověka působí i nově spuštěné Slow Radio. Pokud se zabýváte ornitologií, můžete se bavit rozpoznáváním druhů ptactva podle jejich hlasů a jako laik si třeba po náročném dni odpočinout u mírumilovných zvuků přírody. Na webu Slow Radia najdete také informace o počasí, které momentálně panuje na území, odkud se vysílá. Projekt se bude do budoucna nadále rozvíjet a my určitě nemáme nic proti. U zvuků přírody se nejen skvěle relaxuje, ale i učí, což kladně zhodnotí zejména vysokoškoláci, kteří mají momentálně před státnicemi. A schválně, kolik druhů ptactva z přenosu poznáte?

Pro poslech klikněte sem.

U nově spuštěného radia se skvěle odreagujete. Živě přenáší zvuky přírody z jižních Čech
Zdroj: slowradio.cz
Domů
Sdílet
Diskuse