Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
1. června 2017 15:49
Čas čtení 0:00
Matěj Toman

Festival Ynspirology už podruhé propojí digitální svět, kreativitu a nejinspirativnější osobnosti. Zjisti, co vše návštěvníky čeká

REFRESHER
Uložit Uložené

Díky loňskému úspěchu se z jednodenní akce stává 2denní festival.

Již 24. června odstartuje v areálu pražské Metropole Zličín 2. ročník unikátního festivalu Ynspirology, který si minulý rok nenechalo ujít přes 3 tisíce návštěvníků. I letos představí nejinspirativnější umělce, hudebníky, sportovce a osobnosti, které hýbou československým online světem. I letos umožní návštěvníkům vyzkoušet více než 30 interaktivních disciplín a zapojit se přímo do děje.

Letošní ročník chystá také řadu novinek. První z nich je to, že díky loňskému úspěchu se z jednodenní akce stává 2denní festival, který má za cíl především motivovat generaci „Y“ k plnění svých snů, ukázat různé úhly pohledů na práci i zábavu, propojit různorodé komunity a nechat je inspirovat se jeden od druhého. Návštěvníci se tak mohou interaktivně zapojit do dění v kontejnerovém městečku Ynspy city, které bude nově rozděleno do 4 unikátních zón, jejichž dramaturgii budou řídit 4 kurátoři.

Festival Ynspirology už podruhé propojí digitální svět, kreativitu a nejinspirativnější osobnosti. Zjisti, co vše návštěvníky čeká

První zónu s názvem DIGI bude mít pod taktovkou známý youtuber House, který návštěvníky zavede do nejnovějších koutů Virtuální Reality. Tentokrát ji však lidé pocítí i na vlastní kůži.

Sekci SPIRIT nemůže lépe vést nikdo jiný než přední slovenský raper Majk Spirit, který v sobotní podvečer ovládne i hlavní stage se svou show.

Zbrusu nově se na Ynspirology objeví zóna GIRLS. Angeé, úspěšná choreografka a tanečnice z televizní show Tvoje tvář má známý hlas, rozhýbe celé Ynspi City.

Posledního kurátora zóny FIT si pořadatelé nechávají jako překvapení, které odtajní již brzy!

Festival Ynspirology už podruhé propojí digitální svět, kreativitu a nejinspirativnější osobnosti. Zjisti, co vše návštěvníky čeká

Důkazem, že letošní program bude skutečně nabitý, je i exkluzivní vystoupení Dary Rolins. Právě na Ynspirology Festivalu představí Dara po šesti letech své nové album, které zde v neděli pokřtí a poprvé také představí živě.

Dále se během dvoudenního inspirativního maratonu představí více než 30 výrazných osobností, mezi jinými také kreativec a zakladatel festivalu Yemi A. D., youtuber Zachy nebo účastníci show Tvoje tvář má známý hlas.

Vstupenky jsou dostupné na GoOut.

Domů
Sdílet
Diskuse