Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
9. června 2017 13:52
Čas čtení 0:00
Ondřej Jarůšek

Nejočekávanější česká hra Kingdom Come: Deliverance odhaluje datum vydání a láká na krásný i krutý středověk v novém příběhovém traileru

TECH
Uložit Uložené

Oznámení, na které jsme všichni tak netrpělivě čekali. Kingdom Come: Deliverance zná datum vydání a fanoušky láká na senzační trailer.

Tak je to konečně tady. Vysoce očekávané české středověké RPG Kingdome Come: Deliverance, na kterém již několik let usilovně pracuje pražské studio Warhorse v čele s Danielem Vávrou, odhaluje datum vydání. To je stanoveno 13. února 2018, čili si na hru ještě nějakou dobu budeme muset počkat, těšit nás však může to, že známe konkrétní termín a za tuto dobu ještě mohou autoři stihnout velký kus práce, aby titul nabídl co nejlepší zážitek. A pokud se nemůžete stejně jako my dočkat, až se do virtuálního středověku vydáte, radost vám bezesporu udělá i zbrusu nový příběhový trailer, který nastiňuje začátek dějové linky, ukazuje novou tvář hlavního hrdiny a nabízí hned několik opravdu povedených záběrů. 

O hře jsme vám v minulosti již přinesli několik článků, proto pokud se chcete o Kingdom Come: Deliverance dozvědět co nejvíce, můžete navštívit naše vlákno. Ve zkratce se jedná o velké příběhové RPG v otevřeném světě, jehož části jsou založené na skutečných lokacích z našich končin a hráč se ve hře ujme role mladého syna kováře, jehož vesnici jednoho dne přepadne nepřátelská armáda.

Mezi hlavní rysy hry patří důraz na realistické pojetí, čili neočekávejte žádná kouzla, uvěřitelná umělá inteligence, která žije vlastním životem, a ústředním prvkem budou také šermířské souboje. Hra má vyjít na PlayStation 4, Xbox One a PC. Jak se na hru těšíte a co říkáte na nový trailer? Dejte nám vědět níže v komentářích.

Domů
Sdílet
Diskuse