Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
4. července 2017 14:44
Čas čtení 0:00
Matěj Toman

Mistrovství České republiky v cliffdivingu rozezní breakbeat. Na Highjump se totiž podívají britští Stanton Warriors

REFRESHER
Uložit Uložené

Na Highjump přijedou Stanton Warriors během svého letního festivalového turné.

Stanton Warriors, tedy Mark Yardley a Dominic Butler, lze považovat za legendy svého žánru. Od hraní na ilegálních parties v Anglii se dvojice producentů propracovala na pozici jednoho z nejvýraznějších uskupení na poli taneční hudby vůbec. Na svém kontě mají vystupování na nejprestižnějších festivalech světa, jako jsou například akce Burning Man, Glastonbury, Ultra a další. Během svého působení v hudební branži si vybudovali respekt mezi fanoušky, ale i odborníky a ostatními interprety. Díky vlastnímu charakteristickému zvuku jsou Stanton Warriors dobře rozpoznatelní od ostatních breakbeatových producentů.

Na Highjump přijedou Stanton Warriors během svého letního festivalového turné. „Jsme rádi, že se nám podařilo Stanton Warriors do Hřiměždic zabookovat. Myslíme si, že jejich originální sound ideálně dokreslí atmosféru skokanských závodů a všichni si užijí dobrou party,“ řekl za pořadatele Tomáš Jechort. Stanton Warriors zahrají v Hřiměždicích v rámci večerní party v pátek 4. srpna na hlavním pódiu.

Highjump je otevřeným mistrovstvím České republiky v cliffdivingu, tedy ve skocích do vody z extrémních výšek. Každoročně se akce zúčastní světová špička tohoto sportu a stejně tomu bude i letos. Kromě Stanton Warriors se mohou účastníci těšit na další zajímavá jména jako SMASH HIFI LIVE, skupinu Wohnout, Hentai Corporation, vystoupení DJs a mnoho dalšího. 

Mistrovství České republiky v cliffdivingu rozezní breakbeat. Na Highjump se totiž podívají britští Stanton Warriors

Veškeré informace najdete na stránkách Highjumpu.

Domů
Sdílet
Diskuse