Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
10. ledna 2018 17:28
Čas čtení 0:00
Šimon Kucka

Millie Bobby Brown alias Eleven ze Stranger Things si zahraje sestru Sherlocka Holmese v připravovaném filmu

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

V seriálu Stranger Things se jí podařilo prosadit. Jak ale mladá herečka uspěje v celovečerním filmu?

Podle nejnovějších informací se 13letá Millie Bobby Brown, vycházející herecká hvězda známá zejména z netflixového seriálu Stranger Things, představí jako sestra Sherlocka Holmese v celovečerním filmu. Brown podepsala dohodu se studiem Legendary Pictures a nám se tak již brzy představí jako Enola Holmes, hlavní hrdinka románu od spisovatelky Nancy Springer.

Millie Bobby Brown alias Eleven ze Stranger Things si zahraje sestru Sherlocka Holmese v připravovaném filmu
Zdroj: Netflix

Knižní série The Enola Holmes Mysteries od americké spisovatelky Nancy Springer byla nominována na cenu Edgara Allana Poea v roce 2006. Úvodní část série nese název Případ zmizelé markýzy a kromě ní dostali čtenáři i dalších 6 příběhů. Ty se točí kolem sestry Sherlocka a Mycrofta Holmese, Enoly, která je taktéž schopnou detektivkou. O postavě mladší sestry Sherlocka Holmese se však spekulovalo již před více než 30 lety, a to ve fantasy od Barryho Levinsona Mladý Sherlock Holmes, kde se o scénář staral Chris Columbus, zatímco o produkci zase Steven Spielberg.

Millie si už stihla se společností Legendary vybudovat vztah během jejího účinkování v nadcházející Godzille s podtitulem King of Monsters, kde se režie chopil Michael Dougherty (Krampus). Sequel snímku z roku 2014 má premiéru naplánovanou na 21. března 2019. Na známou mladou herečku se diváci těší zřejmě nejvíce v souvislosti s ikonickou postavou Eleven, kterou ztvárňuje v seriálu Stranger Things. Millie Bobby Brown se jako dívka s nadpřirozenými schopnostmi představí i v nadcházející sérii. Ta však dorazí na Netflix až v roce 2019. Dokážete si představit mladou Millie Bobby Brown jako sestru Sherlocka Holmese?

Millie Bobby Brown alias Eleven ze Stranger Things si zahraje sestru Sherlocka Holmese v připravovaném filmu
Zdroj: Netflix
Domů
Sdílet
Diskuse