Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
19. února 2018 18:29
Čas čtení 0:00
Jakub Paulík

Dva chlapci se v přestrojení za vysokého muže snažili dostat do kina na komiksovku Black Panther. Jejich pokus však skončil neúspěchem

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Zkusili, nevyšlo.

Dvojice návštěvníků kina se rozhodla, že platit za dvě vstupenky je zkrátka příliš. Proto si tito mazaní kluci umínili pokusit se o vstup do kinosálu v tajném přestrojení. Tedy, až na to, že tajné vůbec nebylo.

Prodavač lístků si ohromujícího zjevu přibližně třímetrové chlapa ihned všiml. Co se dá dělat, pokus o 50 % slevu tedy skončil menším fiaskem.

Pokud už nic jiného, alespoň všechny kolem pořádně pobavili. Přihlížejícím se ale v rychlosti podařilo onu zábavnou scénu natočit, a tak si ji díky tomu můžeme zhlédnout i my. Během krátké doby se z videa stal velký hit, který si dosud stihlo zhlédnout už téměř 10 milionů lidí.

Někteří z komentujících v tomto pozoruhodném chlapíkovi vidí určitou podobnost se známým inspektorem Gadgetem. Co myslíte vy?

Domů
Sdílet
Diskuse