Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
4. dubna 2018 15:00
Čas čtení 0:00
Dušan Šutarík

Šílený vrah Jigsaw se vrátí i po deváté. Saw 9 napíší tvůrci osmého dílu

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Vrah se svérázným pohledem na morálku ještě neřekl poslední slovo.

Návrat série Saw s loňským hororem Jigsaw od bratrů Spierigových se sice nesetkal s kritickým úspěchem a finančně také za předchozími díly zaostal, stále však na box officu utržil dost k tomu, aby se začalo uvažovat o dalších pokračováních.

Šílený vrah Jigsaw se vrátí i po deváté. Saw 9 napíší tvůrci osmého dílu
Zdroj: Lionsgate Films

První kroky k Saw 9 se už tedy začaly podnikat. O scénář se postarají autoři Jigsaw, konkrétně Pete Goldginger a Josh Stolberg. Ti už momentálně pracují na novém příběhu.

Co se týče režie, bratři Spierigovi se nevrátí a jméno nového tvůrce/tvůrců zatím neznáme. Bude však zajímavé sledovat, jakým způsobem se rozhodnou scénáristé na osmý díl navázat.

Šílený vrah Jigsaw se vrátí i po deváté. Saw 9 napíší tvůrci osmého dílu
Zdroj: Lionsgate Films

S pravděpodobností blížící se jistotě se i v devátém filmu objeví Tobin Bell alias John „Jigsaw“ Kramer. Byl to právě Bell, který nedávno přišel s nápadem, že nový díl Saw by se mohl zabývat původem loutky Billyho a tím, proč je pro Kramera tak důležitá.

Kdy se však nového krvavého Jigsawova řádění dočkáme? Letošní halloweenská premiéra se asi nestihne, takže počítejte spíše s rokem 2019.

Domů
Sdílet
Diskuse