Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
24. srpna 2018 13:22
Čas čtení 0:00
Dušan Šutarík

Nový Predátor bude podle tvůrců epičtější, drsnější a lepší než jeho předchůdci

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Nová ukázka přichází s várkou dosud neviděných záběrů. Podíváme se v ní i na samotné natáčení.

Premiéra nového Predátora se už pomalu, ale jistě blíží. Zatím jsme dostali několik trailerů, které naznačují, že návrat legendárního vesmírného lovce bude stát za to.

Nemalá skupina fanoušků však stále není na sto procent přesvědčená, že režisér Shane Black dokáže doručit strhující snímek. V nejnovější ukázce se podíváme do zákulisí samotného natáčení, kde si budeme moci vychutnat i několik nových záběrů z filmu.

Ke slovu se dostanou herci i samotný Shane Black, který podotkl, že je pro něj čest vrátit se k Predátorovi a přinést divákům novou kapitolu kultovního mimozemšťana.

V redakci sice také máme o výsledný film určité obavy, ale musíme uznat, že poslední trailery už působily velmi dobře (všechny najdete v tomto vlákně). Takže se přece jen těšíme a doufáme, že Black opravdu nezklame.

V hlavních rolích se představí Boyd Holbrook, Trevante Rhodes, Olivia Munn, Jacob Tremblay, Keegan-Michael Key, Sterling K. Brown, Alfie Allen, Jake Busey, Yvonne Strahovski a Thomas Jane. Do našich kin film zamíří 13. zář 2018.

Domů
Sdílet
Diskuse