Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
29. října 2018 17:04
Čas čtení 0:00
Dominik Vetrák

Rick Grimes se za týden rozloučí s The Walking Dead. Tvůrci se inspirovali hrou The Last of Us

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Rickovo zranění až příliš připomíná scénu, kdy téměř umřel Joel z milované hry.

Za týden se dočkáme poslední epizody s Rickem Grimesem. Alespoň to nám tvrdí upoutávky a promo od samotného AMC. Blíží se i konec Maggie, ale nejprve se zřejmě rozloučíme s postavou číslo jedna a tváří tohoto zombie seriálu.

Andrew Lincoln se rozhodl v seriálu skončit, a tak se scénáristé museli poprat s logickým ukončením jeho příběhu.

Upřímně si myslím, že obě postavy přežijí a jednoduše si dají na nějaký ten rok, dva od seriálu pauzu a v budoucnu se pravděpodobně vrátí. Budu překvapen, pokud zemřou oba, ale není vyloučeno, že se tak stane. Necháme se tedy asi překvapit.

Kromě toho, že se blíží Rickův konec, nás zaujalo i jeho nejnovější zranění. To mu znepříjemní jeho možná poslední hodiny a dny v tomto světě, přičemž se nápadně podobá na zranění jisté videoherní postavy. Samozřejmě, řeč je o The Last of Us a Joelově pádu na železný hrot, kdy téměř zemřel. Naštěstí, takový přiblblý konec si Grimes nevysloužil, takže bude ještě chvíli putovat.

Podle upoutávky na další epizodu můžeme čekat, že se s ním rozloučíme velmi nostalgicky. Více vám ale prozradí samotné video. Otázkou už zůstává pouze to, jak moc to ovlivní čísla sledovanosti. Diváků ubývá každým dílem, takže jsme zvědaví, zda Rickův odchod pomůže, nebo naopak ještě více uškodí.

Domů
Sdílet
Diskuse