Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
31. října 2018 15:34
Čas čtení 0:00
Jakub Paulík

Takto bude vypadat Henry Cavill jako zaklínač Geralt. Netflix potvrzuje datum premiéry na rok 2019

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Co říkáte na Cavilla v roli Geralta?

Už téměř dva měsíce uběhly od doby, kdy jsme tě informovali, že postavu zaklínače Geralta ztvární dobře známý Henry Cavill. Široké publikum Cavilla zná zejména jako Supermana, ale v nedávné době také zazářil po boku Toma Cruise v Mission: Impossible - Fallout.

Před dvěma měsíci jsme si ještě mysleli, že premiéry první epizody se dočkáme až v roce 2020, ale zdá se, že tvůrci vůbec nelení. V níže přiloženém videu nám oznamují, že prvních Geraltových dobrodružství se dočkáme už o rok dříve. Že by šlo o snahu Netflixu odstartovat nový fantasy hit hned po ukončení seriálu Game of Thrones?

Cavill měl podle vlastních slov o postavu zaklínače zájem už delší dobu a showrunnerka seriálu Lauren S. Hissrich byla s jeho obsazením více než spokojená.

Názory fanoušků však můžeme označit za rozporuplné. Dokáže Cavill naplnit velká očekávání? Následující video vám snad napoví víc.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Henry Cavill (@henrycavill),

Z dále potvrzených rolí víme, že postavy Ciri se ujme Freya Allan (Into the Badlands) a mocnou čarodějku Yennefer ztvární Anya Chalotra (Wanderlust, The ABC Muders). Kromě nich však uvidíme i herce jako Jodhu May (Game of Thrones, Genius), Björna Hlynura Haraldssona (Fortitude), Adama Levyho (Knightfall, Snatch) a další.

Seriál se začne natáčet už za několik dní, konkrétně 4. listopadu 2018 a kromě Jižní Afriky či Maďarska se štáb přesune i na Slovensko.

Jak se ti Cavill v roli Geralta zamlouvá? Způsobil ti první pohled na seriálového zaklínače husí kůži, nebo tě spíš zklamal?

Domů
Sdílet
Diskuse