Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
2. ledna 2019 17:06
Čas čtení 0:00
Adam Smeták

Opilý mladík na Silvestra jezdil centrem Plzně na zahradním traktorku

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Hloupý nápad se mladému muži zřejmě prodraží.

Silvestr je den, kdy dochází k bizarním událostem. Lidé jsou v opilosti kreativní a často bohužel i nebezpeční svému okolí. Letos se o nejbizarnější kreaci postaral mladík z Plzně. V centru západočeského města se hodinu a půl po půlnoci projížděl v malém zahradním traktoru.

Nejprve si razil cestu po chodníku, poté najel na silnici, objel si kruhový objezd a pokračoval po silnici k Wilsonovu mostu. Tam jej už ale zadrželi strážníci, které jeho nezvyklá jízda zaujala. Na traktorku vezl ještě další přátele a jeho jízda i samotný fakt, že k ní zvolil tento prostředek, naznačovala opilost

Opilý mladík na Silvestra jezdil centrem Plzně na zahradním traktorku
Zdroj: MP Plzeň

Policisté mu tedy dali dýchnout. Na displeji se jim objevila hodnota 1,58 promile. Po opakovaném měření se ještě zvýšila na 1,71 promile. Celý incident se bude ještě řešit. Nerozvážný mladík ale na tuto noc zcela jistě nezapomene.

Domů
Sdílet
Diskuse