Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
3. ledna 2019 11:17
Čas čtení 0:00
Jakub Paulík

Bohemian Rhapsody ukáže na Blu-ray celý 22minutový záznam koncertu Live Aid s Ramim Malekem

Bohemian Rhapsody ukáže na Blu-ray celý 22minutový záznam koncertu Live Aid s Ramim Malekem
Zdroj: 20th Century Fox
FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Konečně budeme moci slyšet legendární skladby v kompletní podobě.

Není pochyb o tom, že novinka Bohemian Rhapsody udělala díru do světa. Snímek miluje většina diváků a v rámci statistiky lze film označit za dosud nejúspěšnější hudební biografii.

Aby toho nebylo málo, díky popularitě Bohemian Rhapsody se stejnojmenná legendární píseň od skupiny Queen stala nejstreamovanější skladbou z 20. století. I když se vůči příběhové rovině vyskytla určitá negativní odezva, na ztvárnění hudebních scén je slyšet z každého koutu chválu.

I nespokojenější jedinci byli závěrem Bohemian Rhapsody prostě okouzleni. Fantastické provedení legendárního koncertu Live Aid z roku 1985 bude navíc díky bonusovým scénám z Blu-ray a DVD edice rozšířeno o plnou verzi, která by měla trvat rovných 22 minut.

Bohemian Rhapsody zverejní 22-minútový záznam koncertu Live Aid s Ramim Malekom
Bohemian Rhapsody zverejní 22-minútový záznam koncertu Live Aid s Ramim Malekom Zdroj: 20th Century Fox

Díky bonusům konečně zaslechneme i skladby jako Crazy Little Thing Called Love či We Will Rock You a diváci budou moci nahlédnout až do zákulisí tvorby, kde je čeká několik interview s členy štábu či kapely. DVD a Blu-ray edice se do prodeje dostane již 12. února 2019.

Známý filmový portál ještě loni vyzpovídal herce v čele s Ramim Malekem, kteří mu prozradili, že do kina se nevešlo hned několik hodnotných scén. Z níže přiloženého seznamu je však zatím potvrzen jen plný záznam Live Aid. Tyto a mnohé jiné záběry by nás tedy mohly (ale nemusí) čekat přímo v bonusech.

Kromě celého záznamu Live Aid tvůrci vystřihli následující: některé záběry Freddieho z New Yorku, jak Freddie ve vaně vymyslel skladbu Crazy Little Thing Called Love, delší scény Freddieho a Mary, jak Freddie vymyslel znak kapely Queen, jak se John Deacon připojil ke kapele či skladbu '39 hranou během tour v Japonsku.

Domů
Sdílet
Diskuse