Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
4. ledna 2019 2:21
Čas čtení 0:00
Dominik Vetrák

The Walking Dead sesadilo z trůnu Game of Thrones. Po šesti letech se stalo nejstahovanějším seriálem

The Walking Dead sesadilo z trůnu Game of Thrones. Po šesti letech se stalo nejstahovanějším seriálem
Zdroj: AMC
FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Jaké další seriály lidé rádi stahovali?

Posledních 6 let ovládlo zčásti nelichotivý žebříček nejstahovanějších seriálů Game of Thrones. Za minulý rok 2018 se to ale změnilo. HBO nevysílalo žádné nové epizody, a tak dostaly šanci jiné počiny. Tak trochu nás překvapuje, že na trůn usedlo The Walking Dead. Na druhé straně, seriál má stále fanoušky, kteří občas dají některým epizodám pauzu, zatímco již skončili s nervózním čekáním na živé vysílání.

Čísla sledovanosti se propadávají, což AMC vůbec netěší, ale mnoho fanoušků očividně stále seriál sleduje přes internet, respektive si ho rovnou stahuje. Na druhé příčce máme komiksového Flashe. Bronzovou příčku okupuje Teorie velkého třesku, která letos započne svou úplně poslední sérii.

Na 5. příčce svítí jediná letošní novinka, a to údajně docela povedený komiksový seriál Titans. Diváci mimo USA ho neměli možnost sledovat jinak než ilegálně, takže se jeho umístění vzhledem i na nadšené ohlasy nedivíme. Pokud si na něj brousíte zuby, vězte, že 11. ledna se ocitne na Netflixu.

V roce 2019 se na trůn nepochybně vrátí Game of Thrones a tušíme, že s pořadím by mohlo zamíchat Peaky Blinders, Rick & Morty a další vracející se seriálové pecky.

10 nejstahovanějších seriálů roku 2018

1. The Walking Dead
2. Flash
3. The Bing Bang Theory
4. Vikings
5. Titans
6. Arrow
7. Supernatural
8. Westworld
9. DC's Legends of Tomorrow
10. Suits

Domů
Sdílet
Diskuse