Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
13. ledna 2019 21:03
Čas čtení 0:00
Jakub Paulík

Hororová série Nezvratný osud bude pokračovat. O vraždění teenagerů se postarají scénáristé Saw

Hororová série Nezvratný osud bude pokračovat. O vraždění teenagerů se postarají scénáristé Saw
Zdroj: New Line Cinema
FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Nevyhnutelná smrti se blíží k dalším nešťastníkem.

Každý milovník hororů bezpochyby zná sérii Nezvratný osud. Ta v roce 2000 začala svým originálně pojatým prvním dílem, na který navázaly další čtyři části. Kvalita jednotlivých epizod byla poměrně kolísavá, přičemž minimálně čtvrtý díl můžeme jednoznačně označit za výrazně podprůměrný.

V roce 2011 se fanoušci série dočkali zatím poslední páté části a od té doby si neviditelná ruka osudu dala od vraždění obětí delší dobu pauzu. To by se ale podle nejnovějších informací mělo změnit. Půjde však o šestou část série nebo se máme připravit na restart?

Portál Entertainment Weekly píše o 6. epizodě, ale za to takový Collider s odkazem na známý The Hollywood Reporter mluví naopak o rebootu. Všechny jmenované zdroje se ale shodují na tom, že na další příběh ze světa vražedného osudu byli najati scénáristé Patrick Melton a Marcus Dunstan.

Tato dvojice se v minulosti postarala o několik částí hororové série Saw (konkrétně o Saw 4, Saw 5, Saw 6 a Saw 3D), ale například i o horor The Collection (2012) či Piraňu 3DD (2012). Bohužel, všechny zmíněné snímky se kvalitou pohybovaly přinejlepším ve vodách průměru, a proto od Meltona a Dunstana ani v tomto případě nemůžeme očekávat zázraky.

Skalní fanoušky Nezvratného osudu by ale mohly nové originální vraždy bezbranných obětí snad potěšit.

Ty odstartovalo neštěstí týkající se letu 180, ze kterého bez újmy díky předtuše Alexe Browninga (Devon Sawa) vyvázli jeho spolužáci a učitelka. Před smrtí se jim však podařilo uprchnout jen na chvíli, protože jak už z názvu filmu vyplývá, jejich osud byl nezvratný.

Domů
Sdílet
Diskuse