Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
23. ledna 2019 18:06
Čas čtení 0:00
Jakub Paulík

Matthew McConaughey a Snoop Dogg jsou věčně zhulení, užívají si krásných žen a letí se zdrogovaným slepým pilotem

Matthew McConaughey a Snoop Dogg jsou věčně zhulení, užívají si krásných žen a letí se zdrogovaným slepým pilotem
Zdroj: Neon
FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Do role bláznivého bohéma se McConaughey hodí dokonale.

Miluješ bláznivé komedie a považuješ se za fanouška skvělého Matthewa McConaugheyho? Tak se už pomalu začni připravovat na šílenou jízdu bohémského chlapíka jménem Moondog. Ten nás svým bláznivým představením pobavil už v debutovém traileru, přičemž druhá upoutávka v rozjeté náloži nespoutané zábavy rozhodně nepolevuje.

McConaughey diváky dosud zaujal již v mnoha filmech, přičemž například díky jeho krátké roli ve snímku The Wolf of Wall Street víme, že drogami opojeného požitkáře dokáže zahrát fantasticky.

V připravované komedii The Beach Bum se ale kromě něj objeví i další známí herci jako Jonah Hill (22 Jump Street, Maniac, The Wolf of Wall Street), Martin Lawrence (Bad Boys, Black Knight), Zac Efron (Neighbors, The Disaster Artist, Baywatch) nebo sympatická Isla Fisher (Nocturnal Animals, The Great Gatsby). Ve filmu ale přivítáme i rapera Snoop Dogga.

O režii a scénář této divočiny se postaral 46letý Američan Harmony Korine, který v roce 2012 natočil kriminální drama Spring Breakers s krásnými dívkami jako Vanessa Hudgens, Ashley Benson, Rachel Korine a Selena Gomez.

V našich vodách jde spíše o neznámé jméno, ale americká veřejnost ho považuje za poměrně kontroverzní osobu. Ke Korineovi můžeme potvrdit jen tolik, že má s drogovou a sexuální tématikou ve filmech značné zkušenosti.

Hned jeho první scénář (drama Kids), který napsal jako 21letý, se točil právě kolem užívání omamných látek spojených s nezávazným sexem. Ve snímku si zahrály tehdy ještě neznámé herečky jako na Oscara nominována Chloë Sevigny či Rosario Dawson. Premiéra The Beach Bum je plánována na březen 2019.

Matthew McConaughey a Snoop Dogg sa oddávajú drogám a sexu s množstvom cudzích žien
Matthew McConaughey a Snoop Dogg sa oddávajú drogám a sexu s množstvom cudzích žien Zdroj: Neon
Domů
Sdílet
Diskuse