Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
1. února 2019 15:20
Čas čtení 0:00
Jakub Paulík

Hobbs & Shaw ohromují akčním trailerem. Statham a The Rock se postarají o nejzábavnější akční film roku

Hobbs & Shaw ohromují akčním trailerem. Statham a The Rock se postarají o nejzábavnější akční film roku
Zdroj: Universal Pictures
FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Kdysi zápasili proti sobě, tentokrát spojují síly.

V momentě, kdy nás Dwayne Johnson alias The Rock prostřednictvím Twitteru informoval o příchozím traileru, byli někteří členové naší redakce radostí bez sebe. Od série Rychle a zběsile se totiž poprvé posouváme na relativně neznámé pole spin-offů, které nás už ale od začátku pořádně zaujalo.

První z trojice spin-offů se soustředí na charismatickou dvojku agenta Hobbse a nebezpečného Shawa. Ti nám už v minulosti ukázali, že si umí dát pořádně do těla a jejich společné scény stály rozhodně za to. Nyní však budou bojovat bok po boku.

V traileru sice bohužel neuvidíš Jason Momou, který si mohl zahrát Hobbsova bratra, ale jeho nepřítomnosti jsme si popravdě při množství přítomné akce víceméně ani nevšimli. V pokračování se ale podle slov Johnsona určitě objeví.

Kromě hlavní dvojky ve filmu uvidíme čtveřici Hobbsových bratrů, přičemž jednoho z nich ztvárnil wrestler Roman Reigns. V traileru můžeš zpozorovat Vanessu Kirby v role Shawovy sestry Hattie a tvrdého Idrise Elbu alias hlavního padoucha Brixtona. Premiéra Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw je aktuálně plánována na 2. srpna 2019.

Upoutávka naznačuje, že Hobbs & Shaw bude pořádně bláznivou zábavou, která se příliš nespoléhá na fyzikální zákony. Chemie mezi Stathamem a Rockem funguje na jedničku a doufejme, že podobně bude klapat i jejich spolupráce, protože záporák Elba se zdá být více než rovným protivníkem.

Domů
Sdílet
Diskuse