Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
25. února 2019 10:01
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Rami Malek v dojemné děkovné řeči téměř rozplakal svoji přítelkyni Lucy. Zamiloval se do ní díky Bohemian Rhapsody

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Herec předvedl úctyhodnou děkovnou řeč.

Vzácnou zlatou sošku na předávání Oscarů pro nejlepšího herce v hlavní roli si převzal Rami Malek. Ve filmu Bohemian Rhapsody ztvárnil Freddieho Mercuryho, pobláznil miliony lidí a nakonec sklidil úspěch na téměř všech významných galavečerech, kde lidé ocenili způsob, jakým se do Freddieho vžil.

Jinak tomu nebylo ani na Oscarech. Rami triumfoval v silné konkurenci, a když si přišel sošku převzít na pódium, měl připravenou i menší děkovnou řeč.

Rami nejdříve poděkoval své matce, která seděla v sále, a otci, který se na něj už jen dívá shora. Nezapomněl zmínit všechny členy filmového štábu Bohemian Rhapsody, poděkoval i samotné skupině Queen a v závěru věnoval pozornost své přítelkyni Lucy Boynton.

Pokud ti je Lucy povědomá, bude to zřejmě tím, že si ve filmu zahrála roli Mary Austin, kterou často označují za životní lásku a jedinou ženu Freddieho Mercuryho. Jak to již osud zařídil, Rami se do Lucy během natáčení zamiloval a společně se představili i na Oscarech.

Hned po oznámení vítěze dal Rami Lucy několik polibků a v děkovné řeči jí vzkázal, že je neuvěřitelně talentovaná, byla srdcem celého filmu a nakonec si urvala i srdce jeho samotného.

Domů
Sdílet
Diskuse