Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
12. dubna 2019 21:33
Čas čtení 0:00
Jakub Paulík

Na Sestře 2 se už pracuje. Příběh má být opravdu vtipný

Na Sestře 2 se už pracuje. Příběh má být opravdu vtipný
Zdroj: Warner Bros. Pictures
FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Doufejme ale, že se kromě zábavy budeme také třást strachem.

Pro hororové nadšence není svět Conjuringu určitě žádnou novinkou. Ze strašidelného univerza Jamese Wana jsi dosud mohl vidět řadu filmů, které jsme si z časového hlediska rozebrali v jednom z našich článků. Příběh Sestry (The Nun) se odehrával v roce 1952 – na úplném počátku celé série.

Ve filmu se v podobě děsivé jeptišky zjevoval mimořádně mocný démon Valak, který hlavní hrdiny v čele se sestrou Irene, otcem Burkem a mladým Frenchem skutečně potrápil. Poslední přírůstek do rodiny Conjuringu byl diváky přijat relativně vlažně, ale přes jistá negativa jsme snímku v recenzi udělili celkem slušné hodnocení.

Ať už máš ale na první Sestru jakýkoliv názor, musíš uznat, že démon Valak je skutečně hrozivou postavou, jejíž příběh se dozajista vyplatí ještě rozvíjet. Jistá část temného Valaka je navíc inspirovaná skutečností.

Producent této hororové série Peter Safran se nedávno pro Entertainment Weekly rozhovořil o pravděpodobném pokračování, které by mělo diváky údajně pobavit. „Druhá Sestra je podle mého názoru nezbytností. Máme pro ni připraven skutečně zábavný příběh, takže myslím, že bude napsána jako další,“ řekl pro EW producent Peter Safran.

Vzhledem k tomu, že se děj jednotky odehrával na úplném počátku série, na jeho rozvoj je stále mnoho volného prostoru. Předtím, než se ale dočkáme možného pokračování Sestry, se do našich kin dostane třetí část Annabelle s podtitulem Comes Home. Její premiéra je plánována na 27. června 2019. Kromě ní ale 18. dubna 2019 uvítáme i plačícího ducha nevěsty jménem La Llorona.

Domů
Sdílet
Diskuse