Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
3. května 2019 18:06
Čas čtení 0:00
Jakub Paulík

Design filmového Sonica bude změněn, kritika diváků byla pro tvůrce neúnosná

Design filmového Sonica bude změněn, kritika diváků byla pro tvůrce neúnosná
Zdroj: Paramount Pictures
FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

288 tisíc lajků a 489 tisíc palců dolů na YouTube mluví za vše.

Koncem dubna tvůrci v traileru k snímku Sonic the Hedgehog představili podobu Sonica, která se během krátké doby stala neuvěřitelně kritizovanou. Proporce Sonicovy postavy, jeho výška, lidské zuby a oči prostě fanoušky příšerně pohoršily. Negativní odezva z celého světa nakonec vedla k tomu, že režisér Jeff Fowler přišel na Twitteru s neočekávaným prohlášením – Sonicův design se bude měnit.

Ve zprávě svým followerům poděkoval za podporu i kritiku a prohlásil, že zpráva od lidí je hlasitá a zřetelná. Nespokojenost se Sonicovou podobou proto povede k designové změně, k čemuž se přislíbila i studia Paramount Pictures a Sega.

Práce na změně designu však bude muset být nejen kvalitní, ale i rychlá. Premiéra je totiž stanovena na 7. listopadu 2019. Ježek Sonic (s hlasem Bena Schwartze) se ve filmové podobě postaví svému odvěkému rivalovi Doctoru Robotnikovi.

Toho ve snímku ztvárnil milovaný komediant Jim Carrey a vše nasvědčuje tomu, že mu daná role sedla opravdu perfektně. Dále se v Sonicovi představí herci jako Adam Pally, Tika Sumpter či Natasha Rothwell. Více se o snímku dočteš v tomto vlákně.

Domů
Sdílet
Diskuse