Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
29. května 2019 15:32
Čas čtení 0:00
Dušan Šutarík

Chris Hemsworth bojoval za to, aby byl Thor v Endgame tlustý v průběhu celého filmu

Chris Hemsworth bojoval za to, aby byl Thor v Endgame tlustý v průběhu celého filmu
Zdroj: Paramount Pictures
FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Herec při práci na Endgame trávil hodiny v maskérně.

Pokud jsi viděl Avengers: Endgame, jistě tě překvapilo, jak tvůrci představili Thora (Chris Hemsworth). Plnoštíhlý alkoholik si okamžitě vysloužil přezdívku Fat Thor a stal se hitem internetu. Na druhou stranu se našlo i několik lidí, kteří scénáristy obvinili z toho, že se vysmívají nadváze a používají ji čistě jako komický prvek.

Samotný Chris Hemsworth v nedávném rozhovoru pro magazín Variety prozradil, že původně se počítalo s tím, že se Thor dostane zpět do své klasické formy. Byl to však právě on, kdo tvůrce přesvědčil, aby Fat Thora ponechali na plátně po celou dobu stopáže.

Thor
Thor Zdroj: Marvel Studios/Disney

„Ta verze Thora se mi líbila,“ řekl herec. „Lišila se od toho, jak jsem tu postavu hrál. A pak si žila svým životem.”

Prozradil také, že denně strávil v maskérně přibližně tři hodiny. Herec tedy pobíhal po place s pořádnou vrstvou prostetického kostýmu, což okamžitě poutalo pozornost jeho kolegů. „Lidé ke mně chodili a hladili mě jako medvídka nebo mi hladili břicho, jako bych byl těhotný,“ smál se Hemsworth.

„Nebo se snažili sedět na mém klíně, jako bych byl Santa Claus. Cítil jsem se jako starý dědeček s plno dětmi kolem. Ale pak vás to už začne otravovat, když pořád chodí někdo, kdo vám osahává břicho.“

Thor
Thor Zdroj: Marvel Studios/Disney

Kromě těchto zábavných historek se Hemsworth zmínil i o tom, proč odmítl svou účast na dalším sequelu Star Treku. Původně si měl zopakovat roli otce kapitána Kirka.

Původně se spekulovalo, že Hemsworth odmítl kvůli nízkému honoráři, ale herec tvrdí, že se mu prostě nelíbil scénář. Podle svých slov se nechtěl upsat něčemu, z čeho by byl při premiéře zklamán.

Zanedlouho ho uvidíme po boku Tessy Thompson v Men in Black: International, kteří do našich kin dorazí 13. června 2019.

Domů
Sdílet
Diskuse